Шатернікова закликала не цькувати Усика і Ломаченка: Вони не заслуговують цього
Шатернікова закликала не цькувати Усика і Ломаченка: Вони не заслуговують цього

Шатернікова закликала не цькувати Усика і Ломаченка: Вони не заслуговують цього

Віцепрезидент Ліги професійного боксу України і колишня чемпіонка світу Аліна Шатернікова прокоментувала скандал з Олександром Усиком та Василем Ломаченком, які знялися в документальному фільмі монастиря РПЦ.

ЯК УСИК І ЛОМАЧЕНКО НАЖИЛИ СОБІ ХЕЙТЕРІВ

У ньому Василь заявив про "єдиний народ", після чого боксерів внесли до бази сайту "Миротворець". Спортсменів розкритикували в соцмережах за їхню позицію.

"Я не готова давати оцінки того шляху, яким йдуть хлопці. Кожен обирає свій шлях. Шлях, яким вони йдуть - складний. Я б не хотіла їх виправдовувати. Осуд - погана штука, через  яку відбуваються нехороші речі. Я просто написала про те, щоб їх не "цькували". Вони не заслуговують того, щоб їх закидали камінням.

99% людей, які писали купу гидот, цей фільм не дивилися. Вони прочитали вирвані заголовки – і все. У цьому фільмі є хороші посили – про вічне, добре і правильне. Чому вони взяли участь? Я лише припускаю, що вони, як дуже віруючі люди, хотіли озвучити саме це. Посил їхньої участі був у доброму ключі, якби не була порушена тема братів.

Якщо для Василя ми брати – це його вибір. Я не вважаю росіян братами. Але я не можу засуджувати тих, хто відчуває братську єдність з росіянами. Це їхній вибір", - сказала Шатернікова під час прямого ефіру пабліка Ukraine Boxing, яку цитує Tribuna.com.

  • Після скандалу в Росії заявили про готовність надати Усику і Ломаченку громадянство РФ
  • Усик же наголосив, що Україна - його країна і його звідси не виженуть
Источник материала
loader
loader