МАУ закрила продаж квитків на міжнародні рейси до 1 липня
МАУ закрила продаж квитків на міжнародні рейси до 1 липня

МАУ закрила продаж квитків на міжнародні рейси до 1 липня

Компанія "Міжнародні авіалінії України" закрила продаж квитків на всі міжнародні рейси до 1 липня 2020 року. Про це повідомив президент компанії Євген Дихне, передає видання Avianews.

Дане рішення було прийнято керівництвом компанії після аналізу ситуації в країнах потенційної маршрутної мережі.

За словами Дихне, прогноз розвитку ситуації є плачевним, і Україна є частиною глобального тренда. Це виявиться в тому, що галузь вийде на показники, які планувалися на 2020 рік, тільки в 2023 році.

"Пріоритетом діяльності авіакомпаній стане зниження витрат шляхом ефективного управління своїм парком. Вони будуть використовувати закінчення дії договорів для скорочення парків, а також намагатися знижувати лізингові платежі",   зазначив він.

Також президент МАУ вважає, що в першу чергу в країнах будуть відновлюватися середньомагістральні перельоти, що вплине на структуру флоту авіакомпаній, які почнуть виводити старі і далекомагістральні літаки.

Крім того, Дихне підкреслив, що криза призведе до зміни сервісу в аеропортах та на борту літака. Будуть тимчасово закриті бізнес-зали, магазини Duty Free. На рейсах заборонять провезення ручної поклажі в салоні, а замість гарячого харчування почнуть видавати запаковані страви.

Раніше міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що Україна запустить регулярні міжнародні авіаперевезення в країни, які дадуть згоду і будуть готові приймати українців.

Нагадаємо, авіакомпанія Lufthansa з початку червня планує відновити міжнародні рейси з Києва. Літати будуть по три рейси на тиждень. Також перельоти наприкінці травня - початку червня запланували ще дві іноземні авіакомпанії - Czech Airlines і Wizz Air.

Теги по теме
Карантин эпидемия коронавируса МАУ
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader