"Рік Зеленського – рік реваншу": "Рух опору капітуляції" кличе на Всеукраїнську акцію
"Рік Зеленського – рік реваншу": "Рух опору капітуляції" кличе на Всеукраїнську акцію

"Рік Зеленського – рік реваншу": "Рух опору капітуляції" кличе на Всеукраїнську акцію

Підсумки першого року президенства Володимира Зеленського підіб'ють учасники всеукраїнського віча цієї неділі, 24 травня.

На акцію протесту під назвою "Стоп реваншу" вийдуть активісти, представники громадських об'єднань та інші охочі в різних містах України.

У Києві мітинг відбудеться на Майдані Незалежності.

Як розповіли організатори зібрання, рік керування Володимира Зеленського перетворився на капітуляцію для України як на зовнішньому фронті, так і внутрішньому.

Активісти певні, окрім падіння економіки, з'явилася серйозна загроза суверенітету країни - у політику прийшли проросійські сили, непокараними повернулися посадовці часів Януковича.

Здає свої позиції і українська армія, певні організатори віча.

"Боєздатність нашої армії за це рік упала в рази.

Більше того, якщо у нас була така стратегія активної оборони - проводилися якісь операції, якщо ми говоримо про Донбас, ми бачили постійні зміни, бачили ухвалення закону про національну безпеку і впровадження перших кроків реформ, то за цей рік ми чітко фіксуємо, що основні реформи, передбачені в законі національної безпеки, гальмуються", - констатував Андрій Левус.

"Жоден президент в історії України не мав таких шансів на зміни в країні, жоден не мав такої монобільшості, власного уряду і всіх можливостей миттєво змінити країну на краще і не мав такої підтримки народу.

Ми бачимо, що цей рік згаяних можливостей, рік пустих слів, рік, коли нічого не зроблено", - наголосив депутат Київради Юрій Сиротюк.

Источник материала
Поделиться сюжетом