Поліція затримала підозрюваних перестрілки у Броварах: відео спецоперації
Поліція затримала підозрюваних перестрілки у Броварах: відео спецоперації

Поліція затримала підозрюваних перестрілки у Броварах: відео спецоперації

Вранці 29 травня у Броварах здійнялася перестрілка, в якій брали участь понад 100 людей. Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко оприлюднив відео затримання одного з бандитських угруповань.

Відео спецоперації

Затримання зловмисників здійснював спецпідрозділ поліції КОРД. Відео спецоперації Геращенко оприлюднив у фейсбуці. 

Робота спецпідрозділу поліції КОРД по затриманню броварського угруповання, що було вчора однієї зі сторін кримінальних розбірок з контролю за маршрутними перевезеннями,
– написав Геращенко.

Він нагадав, що 30 травня у Броварському суді визначають запобіжний захід для 21 затриманого у перестрілці. Геращенко додав, що поліція та прокуратура вимагають для всіх затриманих "тітушек" запобіжного заходу у вигляді безальтернативного арешту на два місяці.

Стрілянина у Броварах: останні новини

  • У Броварах, що на Київщині, вранці 29 травня сталася масова стрілянина. У ній взяли участь понад 100 людей, які займаються пасажирськими перевезеннями.
  • Поліція затримала вже 28 учасників стрілянини. Відомо про щонайменше трьох поранених. Внаслідок інциденту щонайменше 3 людини зазнали поранень.
  • Ймовірною причиною перестрілки стала ситуація з розподілом міжміських маршрутів, які затверджує Київська ОДА.
  • Журналіст Дмитро Гнап заявив, що поліція могла запобігти цьому. Адже місцеві жителі ще два дні тому писали у соцмережах про агресивну політику одного з перевізників.
  • На місці поліцейські вилучили зброю. За фактом хуліганства поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про хуліганство.
  • У МВС додали, що на Київщині ввели план-перехоплення через перестрілку у Броварах. Серед затриманих двоє – місцеві, решта – жителі Вінниччини.
  • 30 травня у Броварському міському районному суді обирають запобіжні заходи для організаторів та учасників стрілянини, яка відбулася 29 травня 2020 року.
Теги по теме
Новости Украины Киев полиция Антон Геращенко Северин Трач
Источник материала
loader
loader