Зеленський про Авакова: Він має довести до кінця справу Шеремета
Зеленський про Авакова: Він має довести до кінця справу Шеремета

Зеленський про Авакова: Він має довести до кінця справу Шеремета

Президент Володимир Зеленський заявляє, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повинен довести до кінця справу про вбивство Павла Шеремета і наразі немає кращого міністра. Про це Зеленський завив пресі під час неформального спілкування у резиденції "Залісся" до Дня журналіста, передає УП.

"Я вважаю, що він повинен закінчити справу Шеремета... Для суспільства він стейкхолдер цієї ситуації, він повинен її довести до кінця".

"Досі немає кращого" - Зеленський у "Заліссі" на зустрічі з журналістами про Авакова, справу Гандзюк та убивство Павла Шеремета pic.twitter.com/gmsovjo0wj

— Українська правда ✌️ (@ukrpravda_news) June 6, 2020

Водночас, Зеленський вважає, що кращого за Авакова міністра внутрішніх справ досі немає.

"Досі немає кращого міністра, так і є. Я вважаю, що він дійсно потужний міністр. Я розумію, через що страйк. Я відверто відповідав на це питання, що якщо людина взялася за якусь реально сенсаційну гучну справу, вона повинна її довести і наполовину її не кидати", - заявив Зеленський.

Зазначимо, що Зеленський з нагоди Дня журналіста зібрав представників ЗМІ. У програмі — катання на велосипедах.

Нагадаємо, що вчора, поки народні депутати заслуховували очільника МВС Арсена Авакова у парламенті з доповіддю щодо стрілянини в Броварах, зґвалтування жінки у поліцейському відділенні в Кагарлику та інших резонансних випадків, під стінами Верховної Ради та Кабінету міністрів проводили акції протесту, на яких вимагали відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Протестували також у Львові та Харкові.

 

Під будівлею Верховної Ради під час мітингу чоловік вчинив спробу самопідпалу.

Теги по теме
Владимир Зеленский Арсен Аваков
Источник материала
loader
loader