Аеропорт “Бориспіль” відновлює роботу, але працюватиме лише один термінал
Аеропорт “Бориспіль” відновлює роботу, але працюватиме лише один термінал

Аеропорт “Бориспіль” відновлює роботу, але працюватиме лише один термінал

Аеропорт “Бориспіль” відновлює роботу, але працюватиме лише один термінал.

13/06/2020 - 20:22.

.

У Міжнародному аеропорту «Бориспіль» всі рейси обслуговуватиме лише термінал D, а термінал F відкриють, коли пасажирів буде більше 1 мільйона в місяць.

Про це сказав генеральний директор державного підприємства «Міжнародний аеропорт Бориспіль» Павло Рябікін під час пресконференції 13 червня в аеропорту, повідомляє “Укрінформ”.

«Я думаю, що повернемося до питання експлуатації терміналу F, коли побачимо, що в нас в місяць виходить більше 1 мільйона пасажирів.

Тоді ми будемо думати про його відкриття», – сказав Рябікін.

Директор по стратегічному розвитку аеропорту “Бориспіль” Антон Борисюк розповів журналістам про нові правила роботи аеропорту в рамках карантину, зокрема зауважив, що допуск в термінал проводжаючих і зустрічаючих заборонений, крім випадків, коли супровід необхідний.

«Цього правила дотримуються всі аеропорти з метою мінімізації контактів і дотримання соціальної дистанції… Пасажири повинні обов‘язково бути в масках», – сказав він.

Також проводиться обов’язковий термоскринінг на входах в термінал, зокрема на одному вході вже встановлено стаціонарний тепловізор у вигляді окремої рамки.

Борисюк зауважив, що до аеропорту не впускають з температурою 38 градусів і більше, а деякі авіаперевізники проводитимуть додатковий температурний скринінг при посадці в літак.

Источник материала
loader
loader