На Одещині гроза затопила село, обвалився будинок: фото, відео
На Одещині гроза затопила село, обвалився будинок: фото, відео

На Одещині гроза затопила село, обвалився будинок: фото, відео

На півдні Одещини затопило село Стара Некрасівка. Негода 17 червня пошкодила двори місцевих, а один з будинків обвалився.

Найбільше постраждала від негоди вулиця Гагаріна, повідомляє "Думская". Гроза була настільки потужною, що вода стояла кілька годин "по пояс".

Люди через потоп не могли повернутися до своїх будинків, деякі сусіди перепливали через затоплені городи.

В однієї з пенсіонерок обвалився будинок, саму жінку встигли врятувати через вікно. Без житла залишилася і її сусідка – будинок залило до підвіконь. У багатьох дворах повністю обвалилися господарські будівлі. Звалилася також бетонна плита на мосту через балку.

Село Стара Некрасівка після грози / Фото "Думская"

На Одещині гроза затопила село, обвалився будинок: фото, відео - Фото 1 На Одещині гроза затопила село, обвалився будинок: фото, відео - Фото 2 На Одещині гроза затопила село, обвалився будинок: фото, відео - Фото 3 На Одещині гроза затопила село, обвалився будинок: фото, відео - Фото 4 На Одещині гроза затопила село, обвалився будинок: фото, відео - Фото 5 На Одещині гроза затопила село, обвалився будинок: фото, відео - Фото 6 На Одещині гроза затопила село, обвалився будинок: фото, відео - Фото 7 На Одещині гроза затопила село, обвалився будинок: фото, відео - Фото 8

Рятувальники повідомили, що загалом негода затопила 16 дворів, а всі підвали глибиною більше 2 метрів, повністю залиті. Працівники ДСНС відкачували воду до вечора.

Депутатка Ізмаїльської районної ради Світлана Істомінова, яка проживає в Старій Некрасівці, вважає підтоплення села дуже серйозною проблемою, яка постійно позбавляє людей житла. Вона зауважила, що селу терміново потрібна допомога області.

Наслідки негоди в селі на Одещині: відео

 

Теги по теме
Новости Украины прогноз погоды Одесса ГСЧС Анастасия Зазуляк
Источник материала
loader
loader