"Зроблю все, аби ви мали гарну зарплату" - Зеленський привітав медиків
"Зроблю все, аби ви мали гарну зарплату" - Зеленський привітав медиків

"Зроблю все, аби ви мали гарну зарплату" - Зеленський привітав медиків

День медичного працівника сьогодні відзначають в Україні. Свято запровадили у червні 1994 року. Відповідний указ підписав тодішній президент Леонід Кравчук.Із професійним святом медиків привітав глава держави Володимир Зеленський."Від щирого серця вітаю кожного українського медичного працівника. Як знаних академіків, так і простих лікарів, медсестер, медбратів і водіїв "швидкої". Для нас ви всі найкращі. Для нас ви всі заслужені. Для нас ви всі Люди з великої літери", - написав президень на своїй сторінці у Facebook.

Долучився до привітань медиків прем'єр-міністр Денис Шмигаль."День медичного працівника можуть назвати своїм святом не лише дипломовані лікарі, але й багато інших людей, яким фахівці в білих халатах подарували їхній другий день народження. Зі святом вас, шановні медпрацівники", - написав Шмигаль у Telegram.Прем'єр подякував медпрацівникам за боротьбу із пандемією коронавірусу.Голова Верховної Ради Дмитро Разумков медиків привітав у Facebook."Робота лікаря, фельдшера, медичного персоналу завжди була і залишається однією з головних для держави, адже без здорової нації не буде здорової країни. Дякую за ваш щоденний самовідданий подвиг, за цілодобову боротьбу за здоров'я та життя українців", - написав Разумков.
Також сьогодні в Україні відзначають День батька. Свято офіційно затвердили минулого року.Страхові виплати сім'ям лікарів, які загинули через Covid-19, почнуть віддавати наступного тижня. Про це повідомила міністерка соціальної політики Марина Лазебна, передає пресслужба Офісу президента.

Источник материала
loader
loader