Путін заявив, що візит керівництва України до Москви "неминучий"
Путін заявив, що візит керівництва України до Москви "неминучий"

Путін заявив, що візит керівництва України до Москви "неминучий"

Президент Росії Володимир Путін переконаний, що вище керівництво України обов'язково приїде до Москви з візитом.

Про це він сказав в інтерв'ю в опублікованому 21 червня інтерв'ю для фільму "Росія. Кремль. Путін" на телеканалі "Росія 1".

"Я думаю, що це неминуче. Звичайно, це відбудеться, питання - коли. Але ми почекаємо", - відповів він на запитання про можливість візиту.

Путін також не виключив, що залишиться при владі після 2024 року, якщо це буде дозволено прийнятими поправками до конституції.

Я для себе ще нічого не вирішив. Я не виключаю можливості балотуватися, якщо це виникне в конституції. Подивимося, там видно буде ", - сказав він.

Нагадаємо:

  • Зеленський 27 січня у Польщі під час заходів на честь річниці визволення нацистського концтабору Аушвіц-Біркенау в Освенцимі заявив, що до Другої світової війни призвела змова тоталітарних режимів. Український президент наголосив, що жертвою дій Берліна і Москви стала Польща, і "все це дозволило нацистам запустити смертоносний маховик голокосту".
  • Згодом на заяву Зеленського образилися в Кремлі.
  • Російський президент Володимир Путін вважає, що заява президента України Володимира Зеленського щодо провини СРСР у розв'язанні Другої світової війни негативно позначиться як на двосторонніх відносинах, так і на самому лідерові.
Источник материала
loader
loader