Збирає рейтинги на хайпі: Зеленський прокоментував справи проти Порошенка
Збирає рейтинги на хайпі: Зеленський прокоментував справи проти Порошенка

Збирає рейтинги на хайпі: Зеленський прокоментував справи проти Порошенка

Президент України Володимир Зеленський вважає, що його попередник Петро Порошенко використовує справи проти себе, аби зібрати рейтинги перед місцевими виборами.

Про це він сказав у Skype-інтерв'ю виданню The Globe and Mail, йдеться на сайті голови держави.

Зеленський каже, що народ України "дав свою відповідь" Порошенку, коли не обрав його на виборах, а йому цього "замало".

"У нас на носі – місцеві вибори, це ще один його великий політичний кейс. Йому хочеться бути жертвою, хочеться, щоб усі вважали, що в Україні є політичні переслідування. Більшість людей в Україні розуміють, що все це схоже на політичний театр. Мене не цікавить пан Порошенко, не цікавлять питання політичного переслідування, адже я цим не займаюся. Я впевнений, що він це просто підігріває ситуацію, адже його не було чути за пів року до виборів, його політична сила в парламенті не голосувала за жодні великі реформи в нашій країні, які зараз відбуваються. Я нічого не бачив, окрім цієї останньої історії, що вони почали збирати рейтинги на цьому хайпі", - заявив Зеленський.

Нагадаємо, 18 червня Печерський суд Києва мав обрати запобіжний захід п'ятому президенту України Петру Порошенку. Прокурори наполягали на двомісячному арешті. Пізніше передумали і клопотали про особисте зобов'язання. Втім засідання зрештою перенесли. Тоді біля Печерського суду зібралися прихильники п'ятого президента. Вони називають справу "політичним переслідуванням". 

Про всі провадження, в яких фігурує експрезидент читайте у нашому матеріалі.

Відео Справа Порошенка: як суд обирав запобіжний захід 5-му президенту України

Запобіжний захід Петру Порошенку обирав і поки що так і не обрав Печерський суд столиці. На двомісячному арешті наполягали прокурори. П'ятий президент прийшов не лише з адвокатами, але й великою командою підтримки. Поблизу суду навіть встановили сцену. Як усе відбувалося і чим завершилося засідання - у сюжеті.  

Справа Порошенка: як суд обирав запобіжний захід 5-му президенту України
Источник материала
loader
loader