Треба готуватися до другої хвилі: Зеленський оцінив поширення коронавірусу в Україні
Треба готуватися до другої хвилі: Зеленський оцінив поширення коронавірусу в Україні

Треба готуватися до другої хвилі: Зеленський оцінив поширення коронавірусу в Україні

Президент України Володимир Зеленський вважає, що Україна має готуватися до другої хвилі коронавірусу.

Про це йшлося на традиційній селекторній нараді щодо запобігання поширенню коронавірусу, йдеться на сайті президента.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль зазначив, що Львівщина десятий день лідирує за кількістю хворих на коронавірус. За останню добу там виявили 143 нові випадки, троє людей померли.

"На Закарпатті понад 70% ліжок медзакладів, які готувалися до першої хвилі епідемії, зайняті хворими. З такою динамікою треба готуватися до другої хвилі. Все ще сподіваюся, що нам вдасться оминути найгіршого сценарію. Але медицина має бути готовою до всього", – сказав Зеленський.

Повідомляється, що уряд готує лікарні до другої хвилі епідемії. Зараз наявні ліжка для майже 30 тисяч хворих, а апаратів ШВЛ використовується небагато, вони є в достатній кількості. У Кабміні також наголосили, що поки не збираються відновлювати роботу дитячих таборів.

В Україні 30 червня зранку число випадків коронавірусу зросло до 44 334. За останню добу зафіксовано понад 700 інфікувань. 

Відео Коронавірусні вихідні: за три дні кількість нових хворих в Україні зросла на 2,5 тисяч

Антирекорд за антирекордом та небезпека не вилетіти за кордон цього літа - таке прогнозують для українців інфекціоністи. Три вихідні - більше 2,5 тисяч хворих на коронавірус і мільйони порушників норм безпеки при адаптивному карантині. Країна зажила доковідним життям уже на повну. Одеса, Львів та столиця - на вулицях тут майже не видно масок, так само як і дистанції між людьми.

Коронавірусні вихідні: за три дні кількість нових хворих в Україні зросла на 2,5 тисяч
Источник материала
loader
loader