Нехай чоловіки звикають, – Клітіна пояснила, чому оголосила про створення партії в купальнику
Нехай чоловіки звикають, – Клітіна пояснила, чому оголосила про створення партії в купальнику

Нехай чоловіки звикають, – Клітіна пояснила, чому оголосила про створення партії в купальнику

Екзаступниця міністра інфраструктури Олександра Клітіна, яка раніше потрапляла в інтим-скандал, оголосила про створення власної партії під назвою "Україна проти корупції". Втім, зробила вона це у неординарний спосіб – відеозвернення до громадян записала у відвертому купальнику.

Свої дії Клітіна поспішила пояснити. За її словами, чоловіки в Україні мають звикати, що красива жінка може водночас бути і рішучою, і розумною. Про це вона розповіла в інтерв’ю "Стране".

Нехай наші чоловіки звикають, що красива жінка теж може бути розумною, рішучою і сміливою. І не треба у паранджу нас, жінок, замотувати. Вибачте, а що такого у моєму вигляді? Ви що, на пляжі груди не бачили? Ну, реально,
– заявила вона.

Політикиня вважає, що своїм відео зуміла «показати цей нарив (жінконенависництво – 24 канал)".

"Нехай подивляться всі на себе. Це вони брудні і низькі, що так про мене говорять. А що поганого в моїх грудях? Я ні в кого нічого не вкрала, корупцією не займалася, а навпаки. Так що, мене тепер треба хейтити за те, як я виглядаю, і яка у мене стать?" – додала Клітіна.

Водночас, лідерка нової української політсили відмовилась розповісти, чи справжні у неї груди. Вона уточнила, що така інформація коштує грошей та запропонувала, вочевидь, своїм "хейтерам", зробити ставки.

Також Клітіна пояснила, для чого їй своя партія. Вона наголосила: хоче, аби нею пишався син.

"Знаєте, хочу аби син мною пишався. А не чув у школі, що мама – повія. Це моя ціль", – заявила вона.

Інтим-скандал із Клітіною: коротко

  • У листопаді 2019 року народний депутат Антон Поляков опублікував фрагмент розмови нардепів від "Слуги народу". У ньому мовиться про те, що Клітіна нібито отримала свою посаду через ліжко.
  • Згодом пранкер Джокер опублікував листування з чиновницею. Він порадив їй написати про свою щасливу родину в соцмережі. На сторінці Клітіної з’явився такий допис.
  • Крім того, пранкер запитав Клітіну, чи зможе вона "потягнути міністерство", тому що "Владом (міністром інфраструктури Кріклієм – 24 канал) не задоволений Вова". Клітіна відповіла, що змогла б і розкритикувала міністра інфраструктури.
  • Вона також заявила, нібито Криклій відсунув її від "Укрзалізниці", оскільки "вони щось крутять-мутять з тендерами на локомотиви".
  • Опісля міністр інфраструктури України Владислав Криклій інціював звільнення своєї заступниці Олександри Клітіної. Він це пояснив тим, що ситуація стала приводом для падіння довіри до чиновниці.
Теги по теме
Новости Украины Новости политики Скандал Северин Трач
Источник материала
loader
loader