19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зеленський затвердив схему ротації членів Нацкомісії до 2025 року
Зеленський затвердив схему ротації членів Нацкомісії до 2025 року

Зеленський затвердив схему ротації членів Нацкомісії до 2025 року

Першою ротація застосовується до члена комісії Олени Антонової - до 1 липня 2020 року.

Президент України Володимир Зеленський затвердив схему ротації членів Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) до 2025 року.

Відповідний указ розміщений на сайті Офісу президента.

Згідно з документом, першої ротація застосовується до члена комісії Олени Антонової - до 1 липня 2020 року.

Ще через рік - 1 липня 2021 року - ротація торкнеться Оксани Кривенко, яка раніше була головою регулятора. Член Нацкомісії Олексій Магда продовжить виконувати свої обов'язки до 1 липня 2023 року.

Члени регулятора Ольга Бабій та Дмитро Коваленко продовжать свою роботу до 1 липня 2024 року. А чинний глава НКРЕКП Валерій Тарасюк і член регулятора Руслан Кайдаш - до 1 липня 2025 року.

Як повідомляв УНІАН, раніше член конкурсної комісії по відбору кандидатів у члени НКРЕКП Світлана Голікова заявила, що регулятор з 1 липня 2020 року буде працювати в складі шести з семи осіб, оскільки конкурсна комісія не може провести відбір кандидатів на посаду члена регулятора..

Довідка УНІАН. На сьогодні НКРЕКП працює у складі: Валерій Тарасюк – голова регулятора, Руслан Кайдаш, Ольга Бабій, Олексій Магда, Олена Антонова, Дмитро Коваленко, Оксана Кривенко – члени регулятора.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Источник материала
Поделиться сюжетом