Українські військові знищили систему відеоспостереження бойовиків: захопливе відео
Українські військові знищили систему відеоспостереження бойовиків: захопливе відео

Українські військові знищили систему відеоспостереження бойовиків: захопливе відео

Військові ЗСУ знищили систему відеоспостереження бойовиків. Бійці 24-ої окремої механізованої бригади імені Данила Галицького ліквідували її точним пострілом з ракети.

Українські захисники знищили ворожу вартісну систему відеоспостереження, повідомили у фейсбуці 24-ї окремої механізованої бригади імені Данила Галицького.

Система дозволяла окупантам вести прицільний артилерійський вогонь по українських військових. А також здійснювати супровід розвідувальників, які останнім часом активізувались по Світлодарській дузі.

З опублікованого відео помітно, що українські бійці ліквідували систему відеоспостереження точним пострілом з протитанкової керованої ракети.

Українські бійці знищили систему відеоспостереження бойовиків: дивіться відео

Що відомо про 24-ту окрему механізовану бригаду імені короля Данила?

Військове з'єднання механізованих військ у складі Сухопутних військ Збройних сил України. Базується в Яворові, що на Львівщині. Перебуває у складі оперативного командування "Захід".
 

Що таке Світлодарська дуга?

Лінія оборони, на яку на початку 2015 року відійшли з Дебальцевого сили АТО. Місто Світлодарськ, розташоване на північ від Світлодарського водосховища, має стратегічне значення: на північ від "дуги", на підконтрольній Україні території, розташована Вуглегірська ТЕС, на південь – місто Дебальцеве.


Карта окупованих територій на Донбасі / Інфографіка 24 каналу

Теги по теме
Россия Новости Украины Вооруженные силы Украины Война на Донбассе Оккупированные территории Украина – Россия Наталия Пристанская Пророссийские боевики
Источник материала
loader
loader