Зірки серіалу "СидорЕнки-СидОренки" дали поради тим, хто мріє про акторську кар’єру
Зірки серіалу "СидорЕнки-СидОренки" дали поради тим, хто мріє про акторську кар’єру

Зірки серіалу "СидорЕнки-СидОренки" дали поради тим, хто мріє про акторську кар’єру

На "1+1" тривають знімання нового сезону комедійного серіалу "СидорЕнки-СидОренки".

За сюжетом, переплутані понад 16 років тому у пологовому будинку Рома та Вова, а також їхні однокласники вступають до вишів, розпочинаючи доросле життя. Наймолодші актори серіалу, які самі не так давно були абітурієнтами та студентами, поділилися порадами для юнаків та дівчат, які мріють про акторську професію.

пресслужба каналу "1+1"
Євген Шекера і Петро Ніньовський

Євген Шекера у комедійному серіалі втілив роль кмітливого Роми, який виріс у бідній родині СидорЕнків та завжди мріяв про успішну кар`єру в Києві, завдяки якій зможе фінансово допомагати батькам. Зараз актор навчається на 4 курсі Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого та паралельно знімається у телепроєктах. Євген Шекера розповів, що до ЗНО готувався без допомоги репетиторів.

пресслужба каналу "1+1"
Євген Шекера

Абітурієнтам театральних вишів для творчого конкурсу Євген Шекера радить підібрати якомога більше цікавого матеріалу, який продемонстрував би їхні драматичні та комедійні сторони, розкрив індивідуальність і показав, якими різними вони можуть бути.

Під час проходження творчого конкурсу спрямуйте хвилювання собі на користь і перетворіть його на енергію, яка дає сили. Я хочу, аби кожен вступник пам’ятав, що він єдина і неповторна особистість. І, мабуть, найважливіше - щиро дати відповідь на запитання: для чого я хочу цим займатись? Це зіграє вирішальну роль.
поділився Шекера

Роль так званого брата Роми Вови СидОренко, який звик легко отримувати все, що забажає, виконує Петро Ніньовський. Минулого року він закінчив Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого. За словами актора, образ розбишаки та багатія Вови – його абсолютна протилежність. Адже сам Петро Ніньовский виріс у простій родині священика та ніколи не мав таких стильних і дорогих речей, як його серіальний герой.

пресслужба каналу "1+1"
Петро Ніньовський

Абітурієнтам та студентам театральних вишів Петро Ніньовський радить завжди залишатися чесними перед собою та не опускати руки.

В університеті нам завжди казали, що кожен із нас реалізує себе. Але хтось "вистрелить" на 1 курсі, хтось на 3 чи 5. А хтось розкриється після 40 років. У кожного свій час, і він його матиме. Головне – вірити, не стояти на місці, шукати роботу. Бо хто шукає - той завжди знаходить.
розповів Петро

Також молодий актор наголошує на тому, як важливо гарно підготуватися до проб у проєкт. Актор стверджує, що проби – це навіть важливіше, ніж уже саме знімання. Адже в роботі над створенням фільму чи серіалу завжди можна перезняти дубль, а на пробах треба справити гарне враження одразу.

Вікторія Левченко також закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого. А в серіалі "СидорЕнки-СидОренки" виконує роль дівчини Анастасії.

пресслужба каналу "1+1"
Вікторія Левченко

Глядачі проєкту пам’ятають, що вона була ладна на все, аби завоювати серце Роми. Саме про акторську професію Вікторія не мріяла, а планувала вступати на диктора. Але згодом зустріла свого майстра, який відкрив для неї  акторську діяльність. Тато дівчини хотів, аби донька стала стоматологом, та від вибору творчої професії не відмовляв.

Я стала акторкою завдяки величезній підтримці батьків та майстра. Батьки вірили в мене, коли я вступала, і вірять досі. А я вірила в свої сили та здібності. Це дуже важливо.
зізнається Вікторія

Тим, хто обирає творчий шлях, акторка радить ніколи не опускати руки та не сумніватися в своїх здібностях, якщо отримали відмову чи не пройшли відбір у певний проєкт.

Вирішальну роль при затвердженні актора часто грає не талант, а зовнішність. Автори люблять незвичайні типажі, оцінюють, як можна змінити зовнішність актора. Мені завжди говорили, що у мене обличчя звичайної української дівчини. Але це не завадило мені стати акторкою. У кожного будуть свої ролі. Головне – не сумніватися в собі.
розповіла акторка
пресслужба каналу "1+1"

Нагадаємо, за сюжетом другого сезону україномовного серіалу "СидорЕнки-СидОренки", Рома та Вова вступають до вишів і розпочинають доросле життя, а Олександр СидОренко не полишає спроб знову стати заможним та успішним. Про свою справу мріють і Леся та Оля, проте аж занадто різні погляди і смаки жінок створюють перепони на шляху до реалізації задуманого. На героїв серіалу чекають нові проблеми та перемоги і безліч комічних ситуацій, в яких глядачі проєкту зможуть впізнати когось із сусідів чи знайомих.

Прем’єра серіалу на "1+1" запланована на осінь 2020 року.

Источник материала
Поделиться сюжетом