"Нас, як злочинців, етапують": пасажири вчинили бунт у потязі і домоглися його зупинки в Тернополі
"Нас, як злочинців, етапують": пасажири вчинили бунт у потязі і домоглися його зупинки в Тернополі

"Нас, як злочинців, етапують": пасажири вчинили бунт у потязі і домоглися його зупинки в Тернополі

На залізниці починають виникати конфлікти, оскільки пасажири невдоволені тим, що після внесення Тернополя до карантинної "червоної зони", в місті з 3 серпня потяги не зупиняється. Доходить до справжніх бунтів.

Про це сьогодні, 3 серпня, на сесії міської ради повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал, інформує видання "Терміново".

За словами міського голови, тернополяни домоглися зупинки потяга з Херсона.

"Там їхало 85 тернополян, їхали батьки з дітьми, хворими на ДЦП. Тільки коли тернополяни вчинили бунт, керівник потяга таки погодився зупинитися і висадити людей в Тернополі", – цитує видання слова міського голови.

Також він зачитав повідомлення від місцевих жителів, які стали заручниками у потязі "Київ–Трускавець", зазначивши, що в мерії отримують "масу звернень" від людей.

"Саме зараз знаходимось у потязі №49, на який "Укрзалізниця" нам продала квитки вчора уже після внесення Тернополя в "червону зону". Про те, що потяг не зупинятиметься у Тернополі, дізналися від провідниці. Начальник потяга вибачився і запропонував виходити в першій ночі у Хмельницькому або о 4 ранку у Львові. Нас таких заручників – 15 лише у вагоні. Чому нас як злочинців етапують заблокованими в потягу без права і можливості вийти в рідному місті", – озвучив мер послання пасажирів з Тернополя.

Нагадаємо, Тернопільопинився у "червоній" зоні карантину. У місті мають запровадити жорсткі обмеження: заборонити роботу громадського транспорту, закрити заклади освіти, ресторани й торгові центри.

Від сьогодні, 3 серпня, у Тернополі, зокрема, не зупинятимуться потяги з Одеси, Херсона і Києва. Це ще одне обмеження червоної зони, на яке уже ні міський голова, ні місцеві депутати вплинути не можуть. 

Жителі Тернополя не зрозуміли, чому потрапили до червоної зони з жорсткими карантинними умовами і запротестували. У міській раді стверджують, що показники рівня захворюваності на COVID-19 за останні дні пішли на спад.

На сьогоднішній сесії депутати планують прийняти звернення до міністра інфраструктури з проханням зняти обмеження на зупинку потягів у Тернополі.

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader