Президент вимагає від уряду чіткого пояснення людям умов адаптивного карантину
Президент вимагає від уряду чіткого пояснення людям умов адаптивного карантину

Президент вимагає від уряду чіткого пояснення людям умов адаптивного карантину

Президент закликав Кабмін до чіткої комунікації в умовах карантину. Таке завдання перед Урядом він поставив на селекторній нараді.

За повідомленням Урядового порталу, президент України Володимир Зеленський вимагає чіткої комунікації уряду щодо умов адаптивного карантину, які починають діяти з 3 серпня.

Про це глава держави наголосив під час традиційної селекторної наради щодо запобігання поширенню коронавірусу.

За словами Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, показник захворюваності на COVID-19 зріс до 82,8 на 100 тисяч населення, заповненість ліжок на Закарпатті становить майже 69%, а у Києві, на Івано-Франківщині, Львівщині, Рівненщині та Буковині – понад 40%. 

"Володимир Зеленський вимагає від уряду чіткого пояснення людям, як відбувається розподіл на чотири зони та навіщо потрібен адаптивний карантин", - йдеться у повідомленні.

У ході селекторної наради Президент поцікавився у міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка стосовно економічних заходів, спрямованих на допомогу українцям, які постраждали від епідситуації.

Президент також порушив питання забезпечення всіх умов для того, щоб українські науковці мали необхідне обладнання, лабораторії, фінансування тощо, щоб стратегічно наша держава мала можливості для створення ліків і вакцин у майбутньому в Україні.

Нагадаємо, що в Україні крива захворюваності на коронавірус знову повзе вгору.

Источник материала
loader
loader