Лукашенко домовився з Путіним щодо 33 затриманих у Мінську осіб
Лукашенко домовився з Путіним щодо 33 затриманих у Мінську осіб

Лукашенко домовився з Путіним щодо 33 затриманих у Мінську осіб

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що у нього досягнута домовленість з російським колегою Володимиром Путіним з приводу 33 затриманих нещодавно у Мінську громадян.

Про це він заявив журналістам після голосування на одній з дільниць в день виборів глави держави, передає «Інтерфакс».

За його словами, тему «бойовиків» вони обговорили напередодні в телефонній розмові і домовся «розібратися».

Однак він підкреслив, що прокурори України і Росії не приїхали до Мінська працювати з затриманими росіянами, тому що їм «наплювати на цих хлопців».

Лукашенко підтвердив, що версія провокації третьої сторони дійсно розглядається, проте з його точки зору це все «вдруге» і не має ніякого значення.

«Головне, щоб не влаштували пожежу в центрі Мінська», - підкреслив він.

Як повідомлялося раніше, Олександр Лукашенко провів переговори щодо затриманих осіб з Володимиром Зеленським.

В інтерв’ю Дмитру Гордону президент Білорусі повідомив, що розслідуванням того, що сталося повинні займатися прокурори Білорусі, Росії і України.

До слова, 6 серпня президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що затриманих бойовиків «Вагнера»не видадуть Україні, поки не буде доведена їхня провина в конкретних злочинах.

За інформацією правоохоронних органів Білорусі, понад 200 бойовиків прибули для дестабілізації обстановки в період виборчої кампанії.

В коментарі «Главкому» міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив, що Україна звернулася до Білорусі з приводу видачі затриманих осіб.

Що відбувається у Білорусі?.

Источник материала
loader
loader