На Хаджибейському мосту відкрили рух по відремонтованим смугам
На Хаджибейському мосту відкрили рух по відремонтованим смугам

На Хаджибейському мосту відкрили рух по відремонтованим смугам

КИЇВ. 23 серпня. УНН. На Одещині відкрили рух по відремонтованим смугам Хаджибейського мосту з випередженням графіка. Про це розповів керівник Одеської ОДА Максим Куций, передає УНН з посиланням на пресслужбу ОДА.

"Вдячний будівельникам за швидкий темп! Після свят вони перейдуть до ремонту лівої частини мосту. Наразі там вже розпочали роботи з розширення проїзду", — зазначив Максим Куций.

За даними ОДА, на правій стороні мосту облаштоване асфальтобетонне покриття у нижньому та верхньому шарі. Капітальний ремонт передбачає розширення проїзджої частини мосту. До початку ремонту тут були відкриті три смуги, під час ремонтних робіт – рух звузився до двох смуг.

Це створювало значні ускладнення для відпочивальників, адже дорога М-05 звужувалася на мості.

"Зараз для проїзду відкриті 5 смуги руху – три відремонтовані, і дві – які планується почати ремонтувати після свят, присвячених Дню Незалежності. Повністю завершити ремонт мосту заплановано навесні 2021 року", - зазначили в ОДА.

Як повідомляв УНН, Президент України Володимир Зеленський заявив, що менше ніж за рік в країні буде побудовано 5 тис. км доріг.

Теги по теме
Одесса
Источник материала
Поделиться сюжетом