Депутат від "Слуги народу" підхопив коронавірус
Депутат від "Слуги народу" підхопив коронавірус

Депутат від "Слуги народу" підхопив коронавірус

Депутат Верховної Ради від партії "Слуга народу" Степан Чернявський захворів на коронавірус. Він лікується у медзакладі в Одесі.

Про це депутат повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Друзі, COVID-19 нікуди не зник і захворюваність, на жаль, поки тільки росте... Я перебуваю в лікарні Водників в Одесі. Мені діагностували коронавірус. У лікарні я вже 11 днів", - зазначив нардеп.

Друзья, Covid-19 никуда не исчез и заболеваемость, к сожалению, пока только растёт. ❗️ Прошу вас придерживаться всех правил безопасности: антисептики, маски, частое мытьё рук и так далее! Внимательно следите за своим здоровьем и здоровьем близких людей ❗️ Повторюсь, что оперативное лечение - залог быстрого выздоровления!

Опубліковано Степаном Чернявским Субота, 29 серпня 2020 р.

Також Чернявський розповів, які у нього є симптоми. За його словами, спочатку він почувався як при звичайному ГРВІ: у нього була слабкість, ломота, температура 37. Зараз у нього правостороння пневмонія.

Нардеп закликає всіх при появі симптомів робити тести на коронавірус.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко інфікувалася коронавірусом COVID-19. Стан здоров'я політикині оцінювався як важкий, у неї висока температура тіла до 39 градусів. У ЗМІ також повідомили, що разом із Тимошенко на коронавірус захворіли і її дочка Євгенія Тимошенко разом з чоловіком – Артуром Чечоткіним.

Відео Новий рекорд: за минулу добу в Україні зафіксовано 2 481 новий випадок зараження коронавірусом

Новий коронавірусний рекорд: за минулу добу у країні зафіксовано 2 тисячі 481 новий випадок зараження вірусом та 41 смерть. Найбільше інфікованих - у Києві. Загалом діагноз COVID-19 підтвердився вже майже у 117 тисяч українців.   

Источник материала
Поделиться сюжетом