Мої слова потрапили туди, куди треба, – Фокін про реакцію на його заяви щодо Донбасу
Мої слова потрапили туди, куди треба, – Фокін про реакцію на його заяви щодо Донбасу

Мої слова потрапили туди, куди треба, – Фокін про реакцію на його заяви щодо Донбасу

Перший заступник керівника української делегації в ТКГ Вітольд Фокін відповів на критику його заяв щодо Донбасу, зокрема, – про амністію бойовиків. Фокін зазначив, що його мета – принести в Україну мир.

Нам треба принести мир, – Фокін

Загалом політик задоволений реакцією на свої слова. Про це Фокін повідомив в коментарі "5 каналу".

Якщо прихильники війни бісяться, значить, мої слова потрапили туди, куди треба. Нам треба принести в Україну мир, що ми й збираємося робити. Я маю на увазі, ми з Леонідом Макаровичем Кравчуком,
– сказав Фокін.

Сам експрем'єр-міністр України зазначив, що начебто просто цитував "положення з мінських домовленостей" і що в владних структурах є "заслані козачки".

Що відомо про скандальну заяву Фокіна

  • Перший заступник керівника української делегації в інтерв'ю одному з видань зазначив, що щоб зупинити війну на Донбасі слід оголосити загальну амністію, провести вибори та вирішити питання з особливим статусом.
  • В Офісі Президента відреагували на ідею заступника глави української делегації в ТКГ: керівник ОП Андрій Єрмак підкреслив, що окремі коментарі Фокіна не показують офіційної позиції України.
  • Також ідею Фокіна розкритикували спікер Верховної Ради Дмитро Разумков та глава МВС Арсен Аваков. Очільник МВС наголосив, що слова заступника Кравчука не відповідають національним інтересам.
Теги по теме
Новости Украины Новости политики Война на Донбассе Оккупированные территории Украина – Россия Ирина Пундор Пророссийские боевики
Источник материала
loader
loader