Моторшна ДТП з курсантками: з'явилось відео з лікарні, де перебувають потерпілі дівчата
Моторшна ДТП з курсантками: з'явилось відео з лікарні, де перебувають потерпілі дівчата

Моторшна ДТП з курсантками: з'явилось відео з лікарні, де перебувають потерпілі дівчата

Курсанток, яких збив п'яний майор у Києві, після операцій перевели в одну палату. Потерпілих у моторошній ДТП дівчат Олександру Гуй, Галину Николин і Тетяну Ніколаєву відвідують рідні, близькі та друзі.

Волонтерка Наталя Воронкова оприлюднила у Facebook відео несподіваної зустрічі курсанток з тими, хто врятував їм життя: Сергієм і Антоном.

 

Опубліковано Nataly Voronkova Понеділок, 31 серпня 2020 р.

Також благодійниця розповіла, як дівчата зараз почуваються.

Галині Николин лікар дозволив на 30 хвилин виїхати на вулицю, тож у неї була перша прогулянка на інвалідному візку. Переломи у дівчини важкі - отже біль є постійний, муляє й дошкуляє, не залишає ані на мить.

Галина отримала політравми кінцівок, одна її нога в гіпсі, інша - на спеціальному апараті. Тепер головне, щоб її рани загоїлися і не розвинувся некроз.

У Олександри Гуй не спадає температура, але дівчина намагається посміхатися оточуючим і гостям. Медики зараз обмірковують, як зберегти її другу ногу.

"Спить погано, їй страшно закривати очі, тому що згадується весь пережитий жах", - написала волонтерка.

Зараз біля неї в палаті постійно поруч один з братів дівчини, який служить у зоні бойових дій. Бійця відпустив командир, як тільки дізнався про жахливу ДТП.

У третьої потерпілої дівчини Тетяни Ніколаєвої недавно була чергова операція. Попри слабкість і відчуття фантомного болю у тій нозі, яку ампутували, температура почала спадати. Біля Тетяни в палаті постійно поруч її мама і коханий хлопець.

 

Опубліковано Nataly Voronkova Понеділок, 31 серпня 2020 р.

Навіть після отримання жахливих травм після аварії дівчата прагнуть продовжити навчання у Військово-медичної академії, пише газета "Експрес".

На вченій раді вишу ухвалили рішення, що дівчатам створять усі необхідні умови, щоб вони змогли отримати спеціальність військових медиків, про що мріяли з дитинства.

Нагадаємо, 25 серпня у Шевченківському районі Києва на вулиці Зоологічній на території військового коледжу нетверезий водій скоїв наїзд на трьох дівчат-курсанток. Абітурієнток прооперували, двом дівчатам ампутували по нозі, а стан третьої постраждалої трохи ліпший. 

Водія автомобіля, який збивдівчат, за рішенням Шевченківського суду Києва заарештувалина два місяці без права на заставу. 

Відео "Людина погубила мрії нашої доньки": ТСН поспілкувалася з родичами потерпілих курсанток

Доля скалічених курсанток. Другу добу в реанімації медики намагаються врятувати ногу 23-річної Олександри Гуй. Чи вдасться уникнути вже другої ампутації - досі невідомо. Двох інших потерпілих від наїзду п'яного майора медики уже перевели до палати: одна з них теж втратила ногу, інша має переломи. У вівторок на трьох студенток на території військової частини у Києві наїхав нетверезий військовий. Його звати  Володимир Холодний. За рішенням Шевченківського суду столиці, який обрав запобіжний захід - щонайменше два місяці водій проведе за гратами. Нам вдалось поспілкуватись з родичами потерпілих курсанток. Більше про дівчат - у сюжеті.  

"Людина погубила мрії нашої доньки": ТСН поспілкувалася з родичами потерпілих курсанток
Источник материала
loader
loader