У Дніпропетровській області батьки знімали в порно 3-річну доньку
У Дніпропетровській області батьки знімали в порно 3-річну доньку

У Дніпропетровській області батьки знімали в порно 3-річну доньку

У Дніпропетровській області подружжя знімало відео понографічного характеру за участі своєї 3-річної доньки і поширювали його у Мережі. За такі дії чоловіку та дружині загрожуєдо 12 років позбавлення волі.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Дніпропетровської області.

Відомо, що38-річний чоловік та його дружина для виготовлення відеопродукції порнографічного характеру вчинили розпусні дії щодо власної 3-річної доньки. Вони знімали це на камеру, після чого розміщували фото та відео дитини в Мережі.

Правоохоронці під час обшуку в подружжя виявили та вилучили дев'ять сліп-пакетів з канабісом загальною масою понад 63 г, які чоловік придбав та зберігав для власного вживання. Окрім вказаних кримінальних правопорушень йому також інкримінується вчинення злочину за ч.1 ст.309 КК України (незаконне придбання, виготовлення, зберігання наркотичних засобів без мети збуту).

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо подружжя  за розбещення малолітньої дитини, а також виготовлення та розповсюдження відеопродукції, що містить дитячу порнографію (ч.2 ст.156 та ч.5 ст.301 КК України). Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Нагадаємо:

  • "Думали, що це швейне ательє": у Вінницькій області дітей водили у студію, яка знімала порнографію
  • У Дніпропетровській області затримали чоловіків і жінок, які розповсюджували дитяче порнов Мережі
  • У Києві збоченець розбещував та схиляв до проституції 13-річних дівчат
  • У Дніпрі пенсіонер розбещував неповнолітніх та знімав їх у порно: жертвами стали 17 дітей
Источник материала
loader
loader