Глобальних перестановок в уряді не буде, розпуск Ради не очікується - Разумков
Глобальних перестановок в уряді не буде, розпуск Ради не очікується - Разумков

Глобальних перестановок в уряді не буде, розпуск Ради не очікується - Разумков

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков переконаний, що дострокового розпуску парламенту найближчим часом не буде. Також не буде глобальних кадрових перестановок у Кабінеті міністрів, проте заміна окремих міністрів можлива.

Про це Разумков сказав в ефірі NewsOne.

"Якщо ми говоримо про те, скільки пропрацює Верховна Рада, то я думаю, що вона пропрацює до кінця своєї каденції, як це і передбачено Конституцією", - сказав спікер парламенту й додав, що він не бачить законних підстав для дострокового припинення повноважень нинішньої Ради.

Щодо Кабміну, то там можливі ротації в економічному блоці.

"Теоретично це можливо. І це може бути ініційовано навіть одним народним депутатом, а зал буде визначатися, чи підтримати, чи відхилити цю пропозицію", - сказав Разумков.

Нагадаємо, на початку вересня лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив про можливі відставки деяких міністрів. Уже наступного дня він заперечив свої слова, заявивши, що не підтверджує ротацій у Кабміні.

Відео Разумков: місцеві вибори на окупованих територіях провести неможливо

Проведення місцевих виборів на окупованих територіях неможливе. Про це заявив голова Верховної Ради після церемонії підняття прапора перед будівлею Парламенту в Києві. Дмитро Разумков зазначив: лист Леоніда Кравчука з проханням переглянути заборону проведення виборів на Донбасі й у Криму вже в Раді. Його розглядатиме відповідний комітет. Та сам спікер проти. Детальніше – у сюжеті.    

Разумков: місцеві вибори на окупованих територіях провести неможливо

 

Источник материала
loader
loader