19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Кличко не виконав більшу частину своїх обіцянок, даних киянам
Кличко не виконав більшу частину своїх обіцянок, даних киянам

Кличко не виконав більшу частину своїх обіцянок, даних киянам

КИЇВ. 17 вересня. УНН. Мер Києва Віталій Кличко за весь час своєї політичної діяльності дав 473 обіцянки, але виконав з них менше половини. Близько сотні таких обіцянок перебувають у процесі виконання, але 146 - уже повністю провалені. Про це свідчать дані аналітиків порталу "Слово і Діло", передає УНН.

Так, Кличко, за весь час своєї політичної діяльності, дав 473 обіцянки, 146 з яких (31%) - не виконав. При цьому виконав Кличко 226 обіцянок, але ще 101 обіцянка мера Києва - перебуває в "процесі виконання".

З програмних Кличко провалив обіцянку - не допустити до управління Києвом осіб, причетних до корупції.

"Але за час каденції Кличка членів його команди кілька разів звинувачували в корупційних діях. Наприклад, в 2014 році депутат Київради від "Демократичного альянсу" Галина Янченко заявила, що депутати УДАРу Володимир Прокопів, Юрій Крикунов і Сергій Костюк причетні до корупційних схем.

У 2015 році голова "ДемАльянсу" Василь Гацько звинуватив команду мера в причетності до незаконних будівництв у Києві. У тому ж році депутата від УДАРу Віталія Даниленка затримали за підозрою в отриманні 1 млн грн хабара. У квітні 2020 року замішаним в корупційний скандал виявився перший заступник глави КМДА Микола Поворозник", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, Кличко провалив обіцянку створити умови для заохочення роботодавців до включення повного медичного обслуговування працівників в соціальні пакети на підприємствах. При цьому, в міськадміністрації "Слово і Діло" підтвердили, що це питання є актуальним і неодноразово розглядалося на різних зустрічах, інформації про конкретні рішення немає.

Нагадаємо, в 2020 році Київ очолив рейтинг найбільш корумпованих міст у сфері будівництва.

Також нагадаємо, 73% киян оцінюють роботу Кличка в місті "на трійку", а 51% його антирейтингу свідчить про кількість виборців, які за нього голосувати не збираються.

Теги по теме
Киев Виталий Кличко
Источник материала
Поделиться сюжетом