Зеленський завершить війну на Донбасі протягом своєї каденції - Єрмак
Зеленський завершить війну на Донбасі протягом своєї каденції - Єрмак

Зеленський завершить війну на Донбасі протягом своєї каденції - Єрмак

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що війна на сході України буде завершена до кінця каденції Володимира Зеленського. 

Про це він сказав сьогодні, 18 вересня, в ефірі телеканалу ICTV.

"Я думаю, що всі українці вже звикли, що все, що обіцяє президент Зеленський - він робить. У мене немає жодних сумнівів, що протягом своєї каденції Зеленський закінчить цю війну", - сказав Єрмак.

Водночас він додав, що переговори є важкими. "Але є дуже важлива українська перемога: ми маємо сьомий тиждень режиму тиші", - відзначив Єрмак.

Нагадаємо, вчора, 17 вересня, представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи Андрій Костін заявив, що "формула Штанмаєра" буде включена в закон про особливий статус Донбасу. 

Відео Резніков просить Раду знайти альтернативне рішення щодо місцевих виборів на Донбасі

Україна не вноситиме особливий статус Донбасу в Конституцію. У цьому депутатів сьогодні запевнив Олексій Резніков, віце-прем'єр та один із представників України в Тристоронній контактній групі в Мінську. Водночас посадовець просить Верховну Раду знайти альтернативне рішення щодо місцевих виборів, яке допоможе розблокувати переговори з Росією, зокрема, щодо звільнення полонених. Росіяни та підконтрольні їм бойовики в Мінську вимагають змінити постанову про вибори 25 жовтня в частині, яка регламентує умови проведення виборів на нині окупованих територіях Донбасу. Детальніше – у сюжеті.  

Резніков просить Раду знайти альтернативне рішення щодо місцевих виборів на Донбасі
Источник материала
loader
loader