Помічник Зеленського Шефір таємно відвідував маєток Ахметова, – "Схеми"
Помічник Зеленського Шефір таємно відвідував маєток Ахметова, – "Схеми"

Помічник Зеленського Шефір таємно відвідував маєток Ахметова, – "Схеми"

Перший помічник Президента України Володимира Зеленського Сергій Шефір 31 серпня таємно відвідував маєток українського олігарха Ріната Ахметова біля Києва. Журналісти отримали коментарі з цього приводу від самого Шефіра та з Офісу Президента.

Помічник Зеленського Шефір відвідував Ахметова, – "Схеми"

Про таємну зустріч Шефіра та Ахметова журналісти програми "Схеми" розповіли у програмі-розслідуванні "Зе-Ахметов": як будують відносини найбагатший олігарх країни і президент Зеленський".

За свідченнями "Схем", 31 серпня з бокових воріт Офісу Президента виїхала Audi А8 з "номерами прикриття", якою регулярно користується Сергій Шефір.

  • Автівка заїхала до заправки на дорозі до Конча-Заспи. Туди ж та в той самий час під'їхало авто охорони Ріната Ахметова і броньований Mercedes-Maybach.
  • Журналісти зафіксували, як Шефір вийшов з Audi та пересів у Maybach, який після цього поїхав до селища Плюти у Київській області – до маєтку Ахметова.

Шефір
"Схеми" зафіксували, як Шефір пересів зі свого авто до Maybach Ахметова

Коментарі ОП та Сергія Шефіра щодо ймовірної таємної зустрічі з Ахметовим

Сергій Шефір у відповідь на запит журналістів із проханням прокоментувати ситуацію зазначив:

  • "Відповім на всі питання одразу. Нічого, що суперечить інтересам нашої країни, нічого протизаконного я не роблю. Крапка".

У пресслужбі Ахметова "Схемам" на запит не відповіли.

Шефір
Сергій Шефір відповів "Схемам", що нічого поганого чи протизаконного не робить

Але відповіли в Офісі Президента:

  • "16 березня 2020 під час зустрічі з представниками великого бізнесу (серед інших і за участю Ріната Ахметова) глава держави Володимир Зеленський обговорював питання протидії поширенню COVID-19. Надалі інших зустрічей (включно з приватними чи неофіційними) президента України з бізнесменом Рінатом Ахметовим не було. Глава держави також не доручав та не уповноважував представників своєї команди на такі зустрічі".
Теги по теме
Владимир Зеленский Новости Украины Киев авто Офис Президента расследование Олесь Друкач
Источник материала
loader
loader