"Слуги їдять, воїнам дозволили посидіти поряд": Зеленського розпекли за використання бійців для масовки
"Слуги їдять, воїнам дозволили посидіти поряд": Зеленського розпекли за використання бійців для масовки

"Слуги їдять, воїнам дозволили посидіти поряд": Зеленського розпекли за використання бійців для масовки

Ірина Геращенко, співголова фракції "Європейська Солідарність", висловила обурення щодо фото з сайту Президента Зеленського

Про це Ірина написала у своєму пості в мережі Фейсбук.

Ірину Геращенко зачепило фото з візиту Президента на Донбас. Там Зеленський поміж справами пообідав із бійцями. Але на одному із фото тарілки з їжею стоять тільки перед президентом і перед Андрієм Єрмаком. Саме цей факт так і обурив Геращенко.

"Фото з сайту Зеленського. Слуги їдять. Воїнам дозволили посидіти поряд...", - пише Геращенко в пості.

Політик також нагадала, що неодноразово бувала на фронті й теж обідала з воїнами.

"Сотні раз ми сідали за стіл з воїнами, аби разом з’їсти найсмачнішу в світі гречку зі шкварками, бутерброд з маслом і сиром , який вдома не дозволяєш через вічну дієту , наваристого борщу, випити запашного чаю з травами, чи дуже солодкої кави( так подають на фронті) . В наметах, біля польової кухні, в бліндажах, в переобладнаних під солдатське житло приміщеннях, ми сідали за ці гостинні столи , й відмовитися- це образити", - розповідає вона.

Геращенко також похвалилася, як в ті часи змінилося постачання армії. Волонтерам більше не треба було возити консерви й вареники, а бійці могли навіть пригощати гостей смаколиками.

Геращенко наголосила, що воїни - головні герої. Факт того, що їм не поставили тарілок дуже злить жінку.

"І ніколи в страшному сні не могла б уявити, що ми їмо, а Воіни сидять для декорацій. Їм навіть не поставили тарілок. Воїни - головні Герої ! А не масовка...", - резюмує Геращенко.

Нагадаємо, 14 жовтня, в День захисника України Володимир Зеленський здійснив робочу поїздку на Донбас. Там вінвручив державні нагороди та цінні подарунки військовим, які несуть службу в зоні проведення Операції об’єднаних сил.

Источник материала
Поделиться сюжетом