«Слуги народу» виявили у своїй фракції «ватного клоуна та обмежене створіння»
«Слуги народу» виявили у своїй фракції «ватного клоуна та обмежене створіння»

«Слуги народу» виявили у своїй фракції «ватного клоуна та обмежене створіння»

Народний депутат з фракції «Слуга народу» Віталій Безгін обізвав свого однопартійця Євгенія Шевченка ватним клоуном та обмеженим створінням.

Про це йдеться на його сторінці у Facebook.

За словами Безгіна, «ватний клоун Евгеній Шевченко, навіть для такого інтелектуального обмеженого створіння, межу перетнув», коли прокоментував рішення Конституційного Суду щодо скасування е-декларування.

Безгін запропонував Шевченку висловити «усі свої претензії в обличчя на фракції, а не тишком-нишком в телеграм-каналі».

«Розумію, що тобі важко даються рівняння складніші за 2+2, але зокрема і тебе обирали, щоб ти захищав інтереси української держави та її громадян.

І якщо так станеться, що клепки вистачить усвідомити це, то стануть очевидними факти, що:.

якщо рішення КСУ шкодять інтересу української держави і мають відверті ознаки порушення процедур, то адекватні народні депутати мають казати про це публічно і єднатись у захисті інтересів громадян.

Хоча, тут ключове слово – адекватні», – написав Безгін.

Також Безгін наголосив, що всі досягнення Шевченка «грунтуються на ефірі з Пушиліним і створенні ТГ-каналу на 3к підписників)))».

«Мені відверто чхати на твою публічну і не публічну позицію, оскільки її вплив як на продукування політик в країні, так і на рішення фракції дорівнює 0.

Але за риторику доведеться вибачитись!», – заявив парламентар.

Бізгіна у коментарях під постом підтримали багато колег, зокрема Ігор Фріс, Ольга Василевська –Смаглюк та Богдан Яременко.

Шевченко у відповідь послав всіх своїх колег подалі.

Як повідомлялося, 28 жовтня Конституційний суд України визнав неконституційними окремі положення закону України «Про запобігання корупції» та кримінальну відповідальність за декларування недостовірної інформації.

Крім того, судді визнали неконституційними повноваження НАЗК щодо контролю і перевірки е-декларацій.

28 жовтня НАЗК оголосило про закриття реєстру електронних декларацій через рішення Конституційного суду.

У Конституційному суді пояснили, що скасували електронне декларування, щоб захистити суддів від тиску органів виконавчої влади.

Представник президента в Конституційному суді Федір Веніславський заявив, що рішення суддів проти антикорупційних органів можуть нести негативні наслідки для європейської інтеграції України.

В Офісі президенти заявили, що Володимир Зеленський може повернути е-декларування і запевнили, що українські посадовці та депутати продовжать декларувати своє майно та доходи.

На Банковій запевнили, що антикорупційні органи матимуть необхідні повноваження для перевірки декларацій та притягнення порушників до відповідальності.

Рішення, що школять державі.

Представник президента в Конституційному суді про залучення електронних декларацій.

Представник президента в Конституційному суді: Суд приймає рішення, що шкодить державі.

Конституційний Суд зниження електронного декларування чиновників.

Аналіз рішення.

Источник материала
Поделиться сюжетом