5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Я не бігав і не жебракував по 5 копійок", - Азаров жорстко відповів депутату "БПП"
"Я не бігав і не жебракував по 5 копійок", - Азаров жорстко відповів депутату "БПП"

"Я не бігав і не жебракував по 5 копійок", - Азаров жорстко відповів депутату "БПП"

Експрем'єр-міністр України Микола Азаров грубо відповів на звинувачення депутата від БПП Сергію Хланеню  і зазначив, що він не бігав як порохобот і не жебракував по 5 копійок. Про це в прямому ефірі НАШ заявив Микола Азаров.

За словами Миколи Азарова, його програма по модернізації ринків відкривалася на чітких умовах і було вказано конкретні суми для розвитку країни, а те що на даний час приписується йому, це лиш бажання влади, окремих партій, знищити все, що будувалося і могло приносити дохід минулими представниками влади.

«Ви говорите повну нісенітницю. Для того, щоб відкрити ринки по наших стандартах. Нам непотрібно було три мільярди, двадцять мільярдів. І я не бігав і не жебракував по 5 копійок, як ви це робите. Ми чітко поставили: 20 мільярдів і 7 років на модернізацію. Тільки тоді могли набрати чинності технічні умови і технічні стандарти від ЄС», - прокоментував Микола Азаров питання, щодо взяття кредитів у Китаї на 20 мільярдів і кредиту від Росії на 18 мільярдів.

Також Микола Азаров наголосив, що деякі політичні сили завадили країні одержати дані кошти на модернізацію економіки, яка була розрахована на розвиток України. На його думку, ці кошти могла підняти економіку України на 50 – 70 мільярдів.

«Щодо міжнародного валютного фонду. Таких непрофесійних переговорів не було не при якій владі. Коли поставало питання кредитів. Ми завжди говорили з представленням національних українських позицій. Що для країни 3 мільярди, це нічого. У нас молода країна з великими можливостями для розвитку. І коли зараз влада говорить, що нам відмовлять в кредитах через рішення Конституційного Суду – це абсурд», - додав Азаров.

Крім цього, експрем'єр-міністр України підкреслив, що боятися треба нерішучих кроків нинішньої влади і прийняття рішень не на користь національних інтересів.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Петро Порошенко теж святкує перемогу і веде свою партію в другий тур виборів.

Також портал MY.UA писав, що Олег Ляшко ніяк не може змиритися з програшем на виборах. Він звинувачує владу в фальсифікаціях і досі переконує всіх українців, що він переміг.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter

Підписуйтесь на наш канал в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны