19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Кондратюк не стерпів: "З сусідньою державою треба розірвати всі відносини"
Кондратюк не стерпів: "З сусідньою державою треба розірвати всі відносини"

Кондратюк не стерпів: "З сусідньою державою треба розірвати всі відносини"

Ігор Кондратюк - український продюсер, телеведучий та шоумен - відверто поділився своєю громадянською позицією та розповів, що надихнуло його знімати патріотичний серіал "Доброволець"

Ще наприкінці вересня на телеканалі ICTV стартував показ нового серіалу "Доброволець" про війну на Донбасі. Серіал знятий в минулому році "Студією В.І.К." Ігоря Кондратюка за підтримки Українського культурного фонду для телеканалу ICTV.

Ще у вересні Кондратюк закликав своїх підписників дивитися, переживати та коментувати й не бути байдужими.

Кондратюк заявив, що вважає, що з сусідньою державою треба розірвати всі відносини, передає OBOZREVATEL. Очевидно, має на увазі він Росію, про війну з якою знята стрічка "Доброволець". Кондратюк - проукраїнськи налаштований громадянин, він говорить, що не хотів би, щоб стрічку знімав хтось, хто може займати неоднозначну позицію.

Читайте нас у Viber!

За словами Кондратюка, історія в серіалі вигадана, проте фігурують у стрічці люди, з яких історія списана, а сам серіал достатньо правдивий, оскільки й сьогодні в країні вистачає людей, які неоднозначно сприймають ситуацію, що почалася ще в 2014 році, й займають сторону сепаратистів.

Кондратюк покладає на серіал великі сподівання.

"Коли у країні триває війна, то не бути патріотом – означає бути або зрадником, або аморфною масою. Я не хотів би, щоб глядачі, які дивилися б “Доброволець”, були кимось із цих людей. Сподіваюся, що живу серед стовідсотково надійних людей", - говорить він.

Приєднуйтесь до нас в Telegram!

Відзначимо, що 6-серійна стрічка "Доброволець" розповідає про життя людей після війни, про адаптацію в суспільстві. Над нею працювали також творці кінофільму "Кіборги".

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Ігор Кондратюк почав випускати нове шоу "Кондратюу у понеділок", куди запрошує відомих українців на розмову.

Також портал MY.UA повідомляв, що Євген Кошовий спародіював Савіка Шустера. Як це сприйняли в мережі можна дізнатися в матеріалі.

Читайте наш канал в Twitter

Підписуйтесь на наш канал в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом