У фанатів стислося серце: Добронравов зі "Сватів" все, Івана Будька можете забути
У фанатів стислося серце: Добронравов зі "Сватів" все, Івана Будька можете забути

У фанатів стислося серце: Добронравов зі "Сватів" все, Івана Будька можете забути

Персонажа серіалу "Свати" Івана Будько зіграє інший актор

Федір Добронравов - актор, якого знають за багатьма ролями, але найбільше за роллю Івана Будько у "Сватах", нині дуже змінився зовнішньо. Деякі фанати його взагалі не впізнають, вказують на те, що він дуже постарів.

Стало відомо, що у новому сезоні серіалу, який так полюбився глядачам, будуть мандрівки в минуле, тому для цього шукали актора, який виконав би роль Будька в молодості. Ходити далеко не довелося - роль запропонували сину Федора Добронравова - Віктору. Віктор дійсно дуже схожий на батька.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram

Також у новому сезоні покажуть знайомство Івана та Валюхи (роль Валюхи виконує актриса Тетяна Кравченко).

Поки в серіалі відбуваються такі зміни, посивілий актор Добронравов викладає багато фото й відео у своїх соціальних мережах. Зараз він часто записує відео, як вони з синами виконують старі добрі пісні. Справжній фурор викликало виконання сімейством пісні "Есть только миг".

Фанати хвалять і Федора, і його синів за талант, проте сумують з приводу того, що старість нікого не оминає. Федір же відпустив бороду і зараз виглядає зовсім не так, як ми пам'ятаємо його в минулих сезонах серілу "Свати".

Читайте нас у Viber!

"Навіть не впізнати Федора ... З цієї бородою він реально як стариган ... Будемо сподіватися, що йому борода для якої небудь ролі", "Ніяк не можу впізнати в цьому дідусеві мого улюбленого "Степанича" ... тільки голос", "Боже, Федору треба терміново збрити бороду!) Співають душевно. З бородою Федір виглядає зовсім стариганом - аж серце стислося", - пишуть фанати.

У мережі Інстаграм Добронравов також викладає багато відео з виконанням пісень, а також фото в своєму новому образі з бородою.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA писав, що шанувальники серіалу "Свати" помітили, що помітно постаріла й актриса Тетяна Кравченко, яка зіграла роль Валюхи. Нещодавно вона виклала нове фото в мережу.

Також портал MY.UA повідомляв, що співачка Наташа Корольова порадувала фанатів новою фотосесією.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter

Підписуйтесь на наш канал в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом