Український кухар Клопотенко поставив на місце росіян: "Сусідам трохи поплохєло"
Український кухар Клопотенко поставив на місце росіян: "Сусідам трохи поплохєло"

Український кухар Клопотенко поставив на місце росіян: "Сусідам трохи поплохєло"

Місяць тому Євген Клопотенко, український кухар, телеведучий та підприємець, зміг добитися офіційної реєстрації борщу як національної страви

Подія стала знаковою, про це написали найавторитетніші світові ЗМІ, наприклад, The Times and The Sunday Times, The Washington Post Magazine, The New York Times та інші. Євген Клопотенко навіть подумати не міг, що це викличе такий резонанс.

Кухар Клопотенко переконаний, що подія наробила галасу, оскільки борщ - це не просто страва, це частина національної ідентичності українців.

"Ми не просто сказали про те, що борщ - український. Ми вчинили опір Росії та її пропаганді, і нас підтримав світ. Хто не знав, в Росії вірять, що борщ - то їхній національний суп. Сусідам після всіх новин трохи поплохєло і мені написали з російсьского ТБ. Я відмовився з ними розмовляти, бо не збираюся підкидати інформаційне паливо в їхню машину пропаганди", - говорить Клопотенко.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram

Клопотенко підкреслює, що це тільки початок, і про борщ ще не раз поговорять скрізь у світі.

"Далі буде. Ми переможемо!", - резюмує Євген Клопотенко.

Місяць тому, 6.10, я добився того, що борщ офіційно зареєстрували в Україні як національну страву. Ця подія запустила...

Опубликовано Євгеном Клопотенко Пятница, 6 ноября 2020 г.
Якщо вам раптом дуже захотілося борщу, то можете його приготувати за рецептом Євгена Клопотенка, яким він ділиться з українцями.

Як говорить сам Клопотенко, він об'їздив всю Україну, аби тепер приготувати такий борщ, від якого піднебіння лоскоче.

Читайте нас у Viber!

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Гаррі Табах блискуче відповів російській журналістці про українців та росіян. Її, мовляв, ображає те, що, на її думку, українці ставлять себе вище, ніж сусіди на Сході.

Також портал MY.UA писав, що розлючені українці розкритикували міністра Резнікова за слова про Донбас і Крим.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter

Підписуйтесь на наш канал в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом