19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Поліція України закрила справу проти Байдена, відкриту за заявою Шокіна
Поліція України закрила справу проти Байдена, відкриту за заявою Шокіна

Поліція України закрила справу проти Байдена, відкриту за заявою Шокіна

Національна поліція України закрила кримінальну справу проти обраного президента США Джозефа Байдена, яка була відкрита за заявою колишнього генерального прокурора Віктора Шокіна. Про це повідомляє "Укрінформ" із посиланням на обізнаного співрозмовника в Офісі генпрокурора.

"Нацполіція закрила кримінальну справу відносно Джозефа Байдена, яка була порушена за заявою ексгенпрокурора Віктора Шокіна", – заявило джерело.

За словами співрозмовника в ОГПУ, провадження було зареєстроване Державним бюро України за ст. 344 КК (втручання у діяльність державного діяча) України на виконання рішення суду. Пізніше ДБР її перенаправило на розслідування до Печерського управління НПУ.

Також агенція опублікувала копію відповідної постанови Печерського управління поліції від 23 вересня 2020 року про закриття справи. Зауважимо – в ній вказано, що йшлося вже про кримінальний проступок з ч. 2 ст. 343 КК (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу, судового експерта, працівника державної виконавчої служби, приватного виконавця) України. Причина закриття справи – відсутність об'єкту злочину.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны