2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Хвороба косить Уряд: інфікувався міністр охорони здоров’я Степанов
Хвороба косить Уряд: інфікувався міністр охорони здоров’я Степанов

Хвороба косить Уряд: інфікувався міністр охорони здоров’я Степанов

Очільник міністерства охорони здоров’я України Максим Степанов заразився коронавірусом. Про позитивний ПЛР-тест Степанов повідомив у відеозверненні, яке опублікував у себе на сторінці в Фейсбук сьогодні, 14 листопада.

«Це незвичний формат та незвичне місце для мого звернення. Я записую його з дому, бо попри обережність та дотримання всіх правил безпеки, я отримав сьогодні позитивний тест на ковід-19», - сказав у відео міністр.

Також він повідомив, що буде знаходитись на самоізоляції вдома, працювати в звичайному режимі, але дистанційно.

Крім цього, він закликав усіх українців дотримуватись карантинних заходів, не відвідувати місця масового скупчення та берегти себе.

Його відео звернення викликало масову реакцію підписників, серед яких і критики, і ті, хто бажає міністру Степанову швидкого одужання.

«Маска не допомогла чи ви нею все ж не користуєтеся?», - запитав Валерій Антонов.
«Гроші поверни в Ковідний фонд, а не розповідай казки !!!!!», - написала Інна Маркова.
«Співчуваю Максим напишіть мені особисто ,я знаю як на 100 відсотків лікувати Вас ! Дуже багато лікувань не вірно .А потім повтори запалення», - запропонувала свою допомогу Світлана Смірнова.
«Як же так, шановний, ви просите дотримуватися "правил", які вам не допомогли? Може, зрозумієте, нарешті, що вони не працюють?», - обурливо звернувся Анатолій Авоянтс.

Читайте нас в Telegram і Viber

«І що тут скажеш? Одужуйте. Злорадствують з чужої хвороби лише ідіоти. Не переймайтесь», - написав Юрій Самсін.
«Настільки справи кепські з малюванням статистики, що вже всією клоун командою доводиться і себе записувати в позитивні тести, а потім відосікі з посмішками знімати? Для більшої правдоподібності пару раз хоча б кашлянув або сморкнулися. Всьому вчити треба ...», - написав Дмитро Кофе.
«Хоч би владу хто не захопив в Україні, пока все керівництво на лікарняних. Де там наш Аваков, хай хоч він за кордонами придивляється», - зазначила Любов Сорока.

Як раніше повідомляв MY.UA, Володимир Зеленський перебуває на самоізоляції в лікарні "Феофанія" через позитивний тест на ковід, але запевняє, що почувається добре. Також, повідомлялося, що станом на 14 листопада Україна знову б’є антирекорди по інфікованих на COVID-19.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та читайте нас у Flipboard.

Источник материала
Поделиться сюжетом