19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Експерт попередив, що Тищенко зі Шлапак та "смотрящим" Комарницьким знищать рейтинг Зеленського
Експерт попередив, що Тищенко зі Шлапак та "смотрящим" Комарницьким знищать рейтинг Зеленського

Експерт попередив, що Тищенко зі Шлапак та "смотрящим" Комарницьким знищать рейтинг Зеленського

Зв'язок народного депутата Миколи Тищенка зі "схемницею" Аллою Шлапак та "смотрящим" Денисом Комарницьким вбиває рейтинг президента.

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив політичний експерт, блогер Віктор Таран.

"Ірина Верещук в інтерв’ю на ЛБ з розпачем описує, як поплічниця Черновецького, "схемниця" Алла Шлапак, кандидатка від "Батьківщини", працювала на місцевих виборах в штабі Миколи Тищенка, очільника київського осередку "Слуги народу". Чесно, незважаючи на мою систематичну критику Слуг, у цьому випадку поділяю обурення Верещук. По-перше, вони зробили їй жахливу виборчу кампанію. З її креативу та інновацій у "тік токах" та "польотах у сні та наяву" над Києвом сміялись навіть діти. По-друге, дуже багато питань до ефективності роботи штабу. Починаючи з простого "а вона, тобто робота, була?" до більш складного "а куди ділись кошти на кампанію?" – зауважив він.

За інформацією Тарана, аудит фінансів виборчої кампанії ще триває. Експерт підкреслив, що у київських мажоритарних депутатів дуже багато питань до керівників, які підставили не так Верещук, як партію президента, який, нагадаю, був у її команді.

"До речі. Щодо фінансів. Кажуть, частину коштів Шлапак "зарезервувала" під "сітку". Але судячи з результатів – щось пішло не так. І ні коштів, ні сітки для Слуг. Водночас, ці ж злі язики кажуть, що кошти на сітку для СН все-таки потрапили за призначенням. Але її учасники в останню мить чомусь проголосували за "Батьківщину". Але, переконаний, це лиш чутки. По факту, маємо і далі Тищенка очільника міської, що спокійно продовжує товаришувати зі "смотрящим" Комарницьким. І – одіозну Аллу Шлапак новообраного депутата міської ради від "Батьківщини", – пише він.

Віктор Таран стверджує, що найбільшими постраждалими в цій кампанії опинились Верещук з кандидатами до міської ради від СН, яких банально поюзали.

"Так що ще потрібно, щоб Тищенко разом з його друзями – "смотрящим" Комарницьким і одіозною Шлапак нарешті викинули з "Слуги народу"? Як на мене, це давно пора зробити. Які докази ще потрібні? Невже президент Володимир Зеленський і далі буде мовчки спостерігати, як це угруповання втоптує в бруд його авторитет і вбиває його рейтинг?! На жаль, він, здається, забув просту істину. Господар, якщо не наведе порядок в домі, дуже скоро втратить все. А от наведе чи ні – ми скоро побачимо. Це вже буде його вибір і його політичне майбутнє", – резюмував блогер.

 

Источник материала
Поделиться сюжетом