Депутати-порошенківці потрапили в новий скандал: потрібна допомога психіатра
Депутати-порошенківці потрапили в новий скандал: потрібна допомога психіатра

Депутати-порошенківці потрапили в новий скандал: потрібна допомога психіатра

Заступник голови МВС Антон Геращенко, оприлюднив відео, де двоє новообраних Львівських місцевих депутатів намагалися виїхати по сходах до під'їзду будинку багатоповерхівки. Про це стало відомо зі сторінки Антона Геращенко у Фейсбук, пише Zaxid.net.

За даними ЗМІ, багатоповерхівка знаходиться на околиці Пустомитів. Геращенко у своєму дописі під відео подій написав, що вони не діти, а одному з депутатів 34 роки, іншому – 36.

"Ось просто цікаво, що було в головах двох новообраних депутатів Пустомитівської міської Ради, що на Львівщині, коли вони на Mercedes Gelendwagen вирішили заїхати у двір багатоквартирного будинку по пішохідних східцях?», - написав Антон Геращенко.

Читайте нас в Telegram та Viber!

На думку голови МВС, поліції вдасться притягнути до відповідальності та оштрафувала цих двох кандидатів, що несповна розуму і потребують допомоги.

«Прости Господи, але ж тут, на мою думку, потрібна також допомога психіатра", - дописав Геращенко.

За даними ЗМІ, один з представників влади, що виліз з автомобіля Mercedes G 500 ледь тримався на ногах був Андрій Жидачек. Він винаймає квартиру в даній багатоповерхівці. А автомобіль на якому відбувався наїзд, за даними державної реєстрації Mercedes G 500 з державною реєстрацією ВС0900ВС зареєстрований на Пущак Любов Михайлівну 1958 року народження, родичку новообраного депутата Миколи Пущака.

Андрій Жидачек та Микола Пущак є депутатами від партії «Європейська Солідарність».

Стосовно інциденту, що відбувся один з депутатів написав на своїй сторінці в Фейсбуці.

«Я приношу свої щирі вибачення за скоєне. Кошти на відновлення пошкодженого майна будинку, вже передані, сподіваюся, що найближчим часом і сліду не залишиться від шкоди», - написав Андрій Жидачек.

Також за його словами, за кермом автомобіля був водій його друга Миколи Пущака, який проігнорував їхні прохання і заборону та самовільно виїхав на сходи.

«Ми цього так не залишимо! Вже написана заява до поліції ( протокол неодмінно опублікую, коли отримаю). Ще раз перепрошую», - дописав Жидачек.

Під даним постом, заступник голови МВС Антон Геращенко теж не втримався і прокоментував: "Вас, двох депутатів, сім’я одного з котрих є власником авто, водій не послухався?! Цікаво, що ж ви за народні обранці, яких навіть власний водій не слухається?". На поставлене запитання відповіді не було.

Микола Пущак ситуацію коментувати відмовляється і робить вид, що він не розуміє про що йдеться. Але настирливі підписники і його колеги, ситуацію не дають просто так «замяти». Петро Кемський, депутат Солонківської сільської ради двічі скинув відео події, на сторінку Пущаку та написав: « За скоєні дії потрібно відповідати. І на відео чітко видно факти злочину, це не чутка чи просто репости».

Нагадуємо, портал MY.UA повідомляв, що Арсеній Яценюк впевнений, що навколо подій Майдану суспільство  навмисно намагаються розколоти.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом