Кива звинуватив Зеленського в наживанні на смертях українців і назвав поганим хлопчиськом, який ховається в Феофанії
Кива звинуватив Зеленського в наживанні на смертях українців і назвав поганим хлопчиськом, який ховається в Феофанії

Кива звинуватив Зеленського в наживанні на смертях українців і назвав поганим хлопчиськом, який ховається в Феофанії

Український антиросійський політик, народний депутат від партії «Опозиційна платформа – за життя» Ілля Кива, заявив, що Володимир Зеленський не вміє висловлювати свої думки і його радісне одужання дивляться люди, які лежать в коридорах і не мають кисню, щоб вижити. Своє невдоволення він розповів в програмі «ПРОТИСТОЯННЯ».

Як повідомив ведучий, найпопулярнішою темою цього тижня стала заява Уманського, колишнього міністра фінансів і радника голови Офісу Президента про те, що 36 мільярдів гривень було розкрадено і забрано у тих людей, кому зараз не вистачає коштів на придбання кисню. Які дії будуть прийняті відносно даної заяви, ще ніхто не знає, але хотілося б почути думки від представників влади і звернувся до Іллі Киви.

Ілля Кива в першу чергу почав коментувати нове відео президента і досить емоційно висловися щодо його лікування. Також він зауважив, що всі відеоролики, які ми бачимо від президента постановочні і пропрацьовані його політтехнологами.

«Всі ці відео постановочні. Наш президент не вміє висловлювати свої думки і постійно читає все з суфлерів, і це факт. Можливо йому не вистачає сміливості, можливо він не вміє формулювати свої думки, але це вже його діло. Але коли ти сидиш під наглядом лікарів у Феофанії, задоволений і маючи всі медикаменти та розповідаєш про легке видужування. Тебе ж сволото, дивляться ті, хто зараз корчиться від болю, в аду в розрухах лікарень, де віддають кисень своїм рідним, а самі помирають. Як вони тебе сприймають… вони тебе ненавидять», - зухвало зазначив народний депутат.

Читайте нас в Telegram та Viber

За його словами, Володимира Зеленського проклинають. Не потрібно, на думку депутатна, брати та порівнювати своє лікування з лікуванням простих українців. Також Кива зазначив, що фонд протидії коронавірусній інфекції був з самого початку створений для збагачення окремих груп людей.

«Я зазначав, що фонд створено для збагачення, ще задовго до заяви Уманського. Згадайте, як вони з самого початку почали продавати маски за кордон. Це мільйоні статки. А потім купили за копійки знову маски, тільки вже собі», - наголосив Кива.

На його думку, самою зручною схемою збагачення і розкрадання грошей стала схема з Укравтодором, якою почав керувати Єрмак.

«Це є злочином. Кожне життя, яке було і буде втрачено під час боротьби з COVID, кожна смерть - на руках президента», - заявив Ілля Кива.

Дії влади, за словами Ільї Киви наскільки примітивні, що це смішно. Вони відмили та вкрали кошти, просто за допомогою підвищення ціни на раніше прорахованому шматку дороги, але вже зі зміненою ціною цього року в чотири рази дорожчою.

«Коли ми говорили про Порошенко, який наживався на Укроборонпромі. Сьогодні ми знову говоримо про президента, але Зеленського, який наживається на смертях людей. У влади залишилися раховані дні, будуть перевибори. Він зараз, як поганий хлопчисько, який нашкодив і ховається в Феофанії. Чекає коли вирішиться цей ввесь шабаш», - сказав Кива.

Ілля Кива також зазначив, що все, що вміє Володимир Зеленський – це грати і брехати. Грати лише ті ролі, що були прописані для нього.

«Люди виживають, країна вимирає. Україна на дні, а ми і далі бачимо усміхнене обличчя і два прапори. Це цинізм і їхнє справжнє відношення до українського народу», - зауважив Ілля Кива.

Раніше Олександр Турчинов висловив свої побоювання за країну. Він заявив, що на обличчя явні ознаки розпаду системи виконавчої влади. Читайте докладніше про це на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом