Тарас Цимбалюк з нареченою прокоментували свою "оголену" фотосесію
Тарас Цимбалюк з нареченою прокоментували свою "оголену" фотосесію

Тарас Цимбалюк з нареченою прокоментували свою "оголену" фотосесію

Відомий український актор та учасник "Танців з зірками" Тарас Цимбалюк, який освідчився коханій просто в ефірі шоу, розповів, що надихнуло їхню пару зробити оголену фотосесію.

Так, зірка стрічки "Чорний ворон", який не так давно розмістив у Instagram відео, в якому він та його наречена візажистка Тіна Антонєнко голяка бігали полем, зізнався у "Світському житті", як погодився на таке.

Насправді це вийшло так. Нам просто написав фотограф, який каже: "друзі у мене є така ідея, чи ви не проти?" Ми з Тіною подумали що це звісно експеримент, але чомусь нам ця ідея сподобалось.
зізнався актор

Також наречені пояснили, чому не посоромились публікувати настільки відверті знімки у соцмережі.

Ну оскільки у нас були такі фото, то ми подумали чому ні. Ми дуже сучасна пара, тому не бачимо нічого вульгарного в цьому
заявила наречена актора

Також пара у розмові з Катериною Осадчою поділилися деякими подробицями свого весілля.

Я дуже рівно ставлюся до цього дня. Я розумію що це буде свято нашого кохання, нашої пари, запрошені будуть тільки близькі. Я дещо придумала стосовно своєї сукні. Я розумію з якої тканини вона буде зроблена. На весіллі будуть присутні українські риси свята
повідоамила Тіна Антонєнко

Цимбалюк зауважив, що його наречена вже почала продзвонювати ресторани, готелі, кухні, спілкуватися з поварами, домовлятися про щось.

Відео Яким буде весілля Тараса Цимбалюка та візажистки Тіни Антонєнко

Цей сезон "Танці з зірками" всім запам’ятався першою в історії українського танцювального проєкту пропозицією просто на паркеті. Тарас Цимбалюк розповів, що надихнуло їхню пару зробити оголену фотосесію. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Нагадаємо, Тарас Цимбалюк та його партнерка по "Танцях з зірками" Яна Заєць покинули шоу у шостому ефірі. Актор зізнався, що не очікував, що покине шоу саме після шостого ефіру, в якому він станцював пристрасний пасадобль під народну пісню "Несе Галя воду".

Автор:
Наталія Ключка
Источник материала
Поделиться сюжетом