В Україні вихователі винайшли захисні амулети від коронавірусу: батьки шоковані
В Україні вихователі винайшли захисні амулети від коронавірусу: батьки шоковані

В Україні вихователі винайшли захисні амулети від коронавірусу: батьки шоковані

В одному із садочків Запоріжжя винайшли анитиковідне лікування та профілактику від вірусу, але батьки здивовані від таких заходів. Про це повідомили батьки на одному з пабліків zptoday.

У одному з садочків Запоріжжя попросили батьків зробити своїй дитині амулет з часнику. Прохання виховатилей не просто здивувало батьків дошкільнят, воно їх шокувало і ті почали скидати вимогу садочка в соціальні мережі. Такі застережливі заходи викликали неоднозначну реакцію користувачів.

Носіння таких часникових кулонів обов'язкове для кожної дитини. В адміністрації садочку пояснили це, як профілактикою сезонних захворювань.

Читайте нас в Telegram та Viber


Часниковий амулет представляє собою капсулу від Кіндера яйця з ниткою. По всій капсулі повинні бути отвори і причеплена нитка, для того, щоб дитині було зручно надівати даний амулет. В середину капсули потрібно розмістити звичайний, наш український часник.

У батьківські чати навіть скидали докладну інструкцію, як зробити такий оберіг своїй дитині і в примусовому порядку, він повинен бути у всіх дітей.

Користувачі соціальних мереж назвали такі дії садочку дурістю. Інші говорили, що це така собі – аромотерапія. Хтось згадав, що теж носив такі намиста у своєму дитинстві. А були і такі випадки, що підійшли серйозно до даної вимоги і вияснили, що часник дозволяє дотримуватися соціальної вимоги між дітками. Навіть жартували, що у садочку навала вампірів, ось і захищаються.

Але батькам зовсім не до сміху, адже вже в понеділок їхнє чадо піде до садочка з чудо амулетом і буде години дві, точно дихати часниковим запахом і звичайно, дай Боже, щоб обійшлося без алергічних реакцій і будь-якого іншого впливу на здоров'я дитини.

Зазначимо, що декілька днів назад лікар-інфекціоніст, член оперативного штабу із запобігання поширенню коронавірусу в Україні Ольга Голубовська у відео МОЗу, яке опубліковано на Telegram-каналі "Вірусні історії" . Пояснила, що цибуля, часник та алкоголь містять природні фітонциди, які можуть впливати на концентрацію вірусу в організмі, але вони аж ніяк не захищають від зараження коронавірусом.

Раніше Ілля Кива, заявляв, що Володимир Зеленський не вміє висловлювати свої думки і його радісне одужання дивляться люди, які лежать в коридорах і не мають кисню, щоб вижити. Читайте докладніше про це на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом