Порошенко вимагає посилення санкцій проти Росії у світі: «Російська агресія є глобальним викликом»
Порошенко вимагає посилення санкцій проти Росії у світі: «Російська агресія є глобальним викликом»

Порошенко вимагає посилення санкцій проти Росії у світі: «Російська агресія є глобальним викликом»

Вчора відбувся Міжнародний форум з питань безпеки у канадському Галіфаксі. Участь у ньому взяв п’ятий президент України Петро Порошенко

Лідер партії «Європейська Солідарність» та екс-президент України Петро Порошенко виступив на Міжнародному форумі з питань безпеки, котрий проходив у онлайн форматі.

За рівнем впливу цей захід часто порівнюють з Давоським форумом і називають “Давосом міжнародної безпеки”.

Порошенко зазначив, що агресія РФ стосується не лише України, вона є глобальним викликом. Тому санкцій проти Росії потрібно продовжувати та навіть посилювати.

«Коли ми зустрічалися з японським прем’єр-міністром, то побачили, що ми дуже далеко знаходимось на планеті, але у нас є спільний сусід – це Росія. Це - джерело нестабільності, і я впевнений, що ця ситуація є просто неприйнятною. Ми маємо боротися проти агресії, як можемо, адже кожного року вона дедалі посилюється» - зазначив Порошенко.
Опубликовано Петро Порошенко Понедельник, 23 ноября 2020 г.

Читайте нас в Telegram і Viber

Олексій Гончаренко вже звернув увагу, що чомусь Володимир Зеленський не знайшов у своєму щільному графіку можливості онлайн долучитись до одного з основних майданчиків з питань безпеки та оборони у світі. Він нагадав, що захист національних інтересів України – прямий обов’язок Президента.

«Мабуть, готувався до запису свого наступного відео» - зіронізував Гончаренко.

Щорічний Міжнародний Безпековий Форум у м. Галіфакс (Канада) – це провідний міжнародний майданчик у Північній Америці для обговорення найбільш важливих безпекових викликів у світі.

У заході традиційно беруть участь діючі, а також колишні урядовці і законодавці демократичних держав світу, провідні фахівці-політологи і експерти в сфері міжнародних відносин, безпеки та оборони.

Нагадуємо, що портал MY.UA повідомляв, що Мар'яну Безуглу звинуватили у державній зраді, мовляв "вона сама в цьому зізналася". В ефірі телеканалу "НАШ" сталася словесна перепалка між жінками-депутатками.

Андрій Білецький розкритикував введення миротворців на територію ОРДЛО. На його думку, на це потрібно багато грошей. Куди ці гроші краще витратити, дізнайтесь на порталі MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом