Тимошенко назвала місцеві вибори поразкою команди Зеленського: «Батьківщина» - це реальна альтернатива владі»
Тимошенко назвала місцеві вибори поразкою команди Зеленського: «Батьківщина» - це реальна альтернатива владі»

Тимошенко назвала місцеві вибори поразкою команди Зеленського: «Батьківщина» - це реальна альтернатива владі»

Юлія Тимошенко підбила підсумки місцевих виборів 2020 року

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко дала брифінг, присвячений підведенню підсумків місцевих виборів, за результатами яких, її партія посіла друге місце за кількістю обраних депутатів.

Юлія Володимирівна не забула нагадати, що навколо результатів виборів було багато маніпуляцій, соціологічних опитувань та даних екзит-полів про перемогу тієї чи іншої партії, але партія «Батьківщина» дочекалася офіційних результатів. 

Ці місцеві вибори Тимошенко назвала загальнонаціональним референдумом довіри до Президента і показником сприйняття і підтримки, або навпаки, загального курсу розвитку країни.

З огляду на те, що партія «Слуга народу» набрала 17,6% голосів, в країні не підтримують гібридну колонізацію, нехтування державними інтересами і підтримку великих олігархічних груп. 

Підтримка діючої влади знизилася в 4 рази. На думку Тимошенко, люди сьогодні шукають реальну політичну альтернативу. 

Ця альтернатива якраз і є друге місце - партія «Батьківщина». 

Читайте нас в Telegram і Viber

Тимошенко також поставила 5 пріоритетів, які "чітко потрібно виконати" в перший місяць роботи нових рад на всіх рівнях:

1.Враховуючи, що зараз центральна влада не може впоратися з усіма викликами, які з'явилися разом з епідемією ковіду і люди залишилися без допомоги, місцеві депутати повинні вивчити ситуацію у всіх лікарнях і лабораторіях.

2.Зрозуміти, чого не вистачає, щоб надавати допомогу людям. 

3.Зформувати перелік невідкладних справ, які повинна зробити і центральна влада, і влада на місцях.

4.Тимошенко дала завдання на перших же зборах скласти звернення до Президента про те, що необхідно створити фінансовий фонд з протидії ковіду в бюджеті на наступний рік.

5.Чітко позначити в цих постановах першочергові кроки, які потрібно вимагати від центральної влади.

Але в більшості своїй це виглядало, як самопіар і бажання дискредитувати центральну владу, позначили журналісти Vesti.ua.

 «У Зеленського ще є мінімум часу виправдати ті надії, які на нього поклали люди. Але цей мінімальний час має бути використаний не для того аби продовжувати той хаос, безлад, непрофесіоналізм, який сьогодні панує в державі. А для того, щоб сформувати сильний уряд народної довіри, народного спасіння із професіоналів високого рівня, із людей які здатні вивести країну з кризи» - наголосила Тимошенко.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Назар Приходько, відомий блогер і політичний експерт, опублікував на своїй сторінці в соцмережі інформацію, що партія "Слуга народу" не отримала жодного мерського крісла в другому турі виборів. 

Арсеній Яценюк упевнений, що Україна зламала всі плани Путіна. Зараз те ж саме відбувається в Білорусії і Молдові. Чого, на думку Яценюка, домагався Путін, читайте на порталі MY.UA.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter

Приєднуйтесь до нас в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом