5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Звіробій висміяла масло від Порошенка: «Ми на порозі грандіозного кіпіша...»
Звіробій висміяла масло від Порошенка: «Ми на порозі грандіозного кіпіша...»

Звіробій висміяла масло від Порошенка: «Ми на порозі грандіозного кіпіша...»

Громадська активістка, волонтерка та активна противниця чинного президента Володимира Зеленського Маруся Звіробій із сарказмом висловилася про нове масло від лідера «Європейської Солідарності» Петра Порошенка. 

Про це вона написала у себе на сторінці в Фейсбук.

Так, в мережі шириться інформація, що нібито продукція Петра Порошенка «Roshen», а саме масло, яке тільки почали випускати на ринок - не є корисним для споживання.

Слідкуйте за нами в Telegram і Flipboard!

Деякі українці у мережі публікували інформацію, що при нагріванні масла від виробника «Roshen» відчувається різкий запах дизельного палива. Крім цього, рідина  із масла стає каламутною, а зверху утворюється піна. Цей факт обурив українців та викликав бурхливі обговорення.

Не змогла оминути таку інформацію і Маруся Звіробій.

«Шоколад в нього горить, а масло можна в бетареї заливать, хм... кажись Олексійович готується до наступу. Це вже навіть не путч, чуствую я, шо ми на порогє грандіозного кіпіша ))) прімєчатєльно, що масло з'явилось після того, як в процеси повернувся пастор, щас усім "намажуть на хліб" мало не здасться)))», - написала у себе на сторінці Звіробій.

Таким чином натякаючи на те, що масло від Порошенка почали обговорювати тільки після того, як «пастор», тобто Володимир Зеленський, вилікувався від коронавірусу і нарешті повернувся до роботи.

Приєднуйтесь до нас в Viber!

Публікація Звіробій викли

кала обговорення серед її підписників:

«Взагалі то при палінні будьчого виділяються канцерогени з різними маслами тому логічно що при спалюванні був смердючий запах. Тимпаче що це жир, масло», - написав Микола Погорилій.

Читайте нас в Twitter!

«Якщо в ньому є запах соляри, значить масло "агонь"))) зебобікам і ватникам не зрозуміти like roshen!)))», - прокоментував Сергій Снісаренко.
«Точно !!!! Їм же всим треба було щось "намазувати", от нехай тепер мажуть аж вдавляться !!!!», - підписала публікацію Ольга Катренко.


Також портал MY.UA повідомляє, що Звіробій звернулась до Тимошенко: "Юлія Володимирівна, Арахамія просить проп*здона, дайте, шо просе".

Источник материала
Поделиться сюжетом