2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Пенсійному фонді виступили з заявою щодо пенсій: хороші новини
У Пенсійному фонді виступили з заявою щодо пенсій: хороші новини

У Пенсійному фонді виступили з заявою щодо пенсій: хороші новини

Прес-служба Пенсійного фонду України інформує українців про те, що на фінансування пенсій листопада вже спрямовано кругленьку суму

Так, у прес-службі відомства запевнили, що Пенсійний фонд України, згідно із затвердженим графіком, продовжує фінансування пенсій листопада. Про це повідомили учора, 23 листопада.

Сьогодні на пенсійні виплати спрямовано 1,8 мільярда гривень. Також повідомляється, що забезпечено фінансування пенсій листопада на загальну суму 36,7 мільярда гривень.

Пенсіонерам немає про що турбуватися, бо у фонді запевнили, що кожен отримає допомогу від держави у визначену для кожного дату в установленому порядку.

Нагадаємо, ми повідомляли також не дуже втішну новину щодо пенсійних виплат. Наступного року українці перестануть отримувати соціальні пенсії. Про це написав відомий український блогер Олег Шарп.

Шарп підкреслив, що з цього приводу влада поки нічого не робить.

За словами блогера, нині право на соціальну пенсію мають ті, кому не вистачає стажу. Такі виплати призначатимуть лише до січня 2021.

Приєднуйтесь до нас в Telegram!
 

Після 2021 року українці поважного віку ризикують взагалі залишитися без будь-якої допомоги з боку держави.

Читайте нас у Viber!

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Пенсійний фонд України оприлюднив статистичні дані за розмірами пенсійних виплат. Найвища середня пенсія в Києві - 4 708 грн.

Також портал MY.UA писав, що на черговому засіданні Уряд схвалив законопроєкт, щодо «Накопичувальної професійної пенсійної системи». Чого очікувати українцям, читайте в матеріалі.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом