Венедіктова взялася за Зеленського, зриває всі плани: "Потихеньку жеруть один одного"
Венедіктова взялася за Зеленського, зриває всі плани: "Потихеньку жеруть один одного"

Венедіктова взялася за Зеленського, зриває всі плани: "Потихеньку жеруть один одного"

Генеральний прокурок України Ірина Венедіктова серйозно взялася за «Велике будівництво» Зеленського

На прокурора Венедіктову останнім часом звалилося чимало критики за відсутність результатів роботи, а конкретніше за відсутність таких голосно обіцяних «посадок». Президент Зеленський в одному зі своїх інтерв'ю навіть заявляв, що звільнить Венедіктову, якщо до кінця року не побачить результатів її діяльності на посаді генерального прокурора.

Тож тепер Венедіктова, як передає телеграм-канал «Крокодил», взялася активно показувати «результати» і влаштувала перевірку «Великому будівництву» Зеленського, на якому, як повідомляє джерело, крадуть мільйони доларів, так-так, саме доларів.

Офісом генерального прокурора було поставлене завдання для керівників обласних прокуратур вивчити стан реалізації процесуальних, наглядових, представницьких та координаційних повноважень у сфері законності використання бюджетних коштів, передбачених для  будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг.

Читайте нас у Viber!

Простіше кажучи, Венедіктова розпочала перевірку того, куди ж ідуть кошти виділені з бюджету на «Велике будівництво».

Було встановлено, що наявні непоодинокі випадки порушень закону та зловживань під час проведення закупівель, визначення вартості робіт і матеріалів, виконання та прийняття робіт при будівництві, реконструкції, ремонті та утриманні автомобільних доріг.

Приєднуйтесь до нас в Telegram

Журналістка Леся Медведєва переконана, що давно пора було взятися за "Велике будівництво". Проте вона також переконана, що Венедіктова зробила це тільки для того, щоб шантажувати Офіс Президента й самого Зеленського з метою втриматися в кріслі генерального прокурора. Журналістка вважає, що намітився серйозний конфлікт.

Українці взялися коментувати таку новину. "Пауки потихоньку жрут друг друга? Хорошо…", "нет, игра на публику, не более", "Договорился Зеля ) А так скорее всего ничего не будет, между собой разрулят )))", - пишуть коментатори (коментарі подаємо в оригіналі).

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Венедіктова, імовірно, не влаштовує оточення Президента Зеленського. Тому проти неї ведеться інформаційна кампанія не в одному напрямі.

Також портал MY.UA писав, що колишній генпрокурор Луценко вразив відвертістю про свою онкохворобу. Читайте в матеріалі деталі про стан здоров'я політика.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом