Гончаренка назвали зрадником та вигнали з трибуни: «Незважаючи на реакцію, я буду продовжувати»
Гончаренка назвали зрадником та вигнали з трибуни: «Незважаючи на реакцію, я буду продовжувати»

Гончаренка назвали зрадником та вигнали з трибуни: «Незважаючи на реакцію, я буду продовжувати»

Під будівлею Верховної Ради триває акція протесту підприємців проти введення РРО. Традиційно, до протестуючих приєднуються депутати та політичні сили. Олексій Гончаренко, представник «Європейської Солідарності» хотів висловити підтримку ФОПам

Під час голосування за законопроект про відстрочку РРО, трансляція якого відбувалася на трибуні протестуючих, до них впритул почали підходити поліцейські і нацгвардійці.

 Після криків "ганьба" на трибуну вийшов депутат Олексій Гончаренко і висловив підтримку ФОПівцям, але відразу був вигнаний зі сцени.

 Лідер протесту Сергій Доротич відібрав у нардепа мікрофон і назвав Гончаренка зрадником. 


Нагадаємо, підприємців не влаштовує відстрочка введення касових апаратів, вони хочуть повне скасування.

Чекаємо на Вас в Telegram та Viber!

Олексій Гончаренко на такі дії не образився. В своєму телеграм-каналі він написав:

"Друзі, інколи в запалі боротьби можна забути хто справжні вороги і звинуватити тих, хто ними не є.
Так, можна бути не задоволеним тим компромісним законопроектом про ФОПів, який був прийнятий сьогодні у Раді. Але це компроміс. Підтриманий всіма фракціями.
Я не голосував за законопроекти про касові апарати та інші антифопівські ініціативи, які просунули “слуги народу”. Але зараз нам потрібно шукати вихід із ситуації. І на відміну від інших боягузливих депутатів, які і є основною причиною протестів під Верховною Радою, я не боюся виходити до людей і пояснювати ситуацію, що склалася наразі.
Незважаючи на ту реакцію, яку я отримав у відповідь, я буду продовжувати боротьбу проти тих драконівських мір для підприємців, які пропонують «слуги». У нас є концепція і альтернативний законопроект, запропонований членами фракції.
А от радикалізм, на жаль, не призводить ні до чого хорошого. Варто це розуміти".

Портал MY.UA повідомляв, що Петро Порошенко звинуватив Президента Зеленського в нищенні бізнесу в Україні, а виплати 8 000 гривень навіть не вистачить на одну зарплату.

ФОПівці збирають сили під Радою. Вони не задоволені рішенням депутатів відстрочити обов'язкове введення касових апаратів на рік. Чого хочуть мітингуючі та на що готові піти, читайте на MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом