19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Питання роботи транспорту вирішене, українці затамували подих: "Навіть не обговорюється"
Питання роботи транспорту вирішене, українці затамували подих: "Навіть не обговорюється"

Питання роботи транспорту вирішене, українці затамували подих: "Навіть не обговорюється"

Навіть якщо в Україні буде введений повний локдаун, то обмежувати рух транспорту (міського, міжміського та внутрішньообласного) не будуть

Питання обмеження руху транспорту навіть не розглядається. Про це заявив міністр інфраструктури України Владислав Криклій в ефірі телеканалу 1+1. Щодо міжнародного авіасполучення, то ситуація неоднозначна, оскільки це стосується не тільки України, а  й ситуації в іншій країні, куди планується переліт.

Ми є у Viber! Приєднуйтесь!

Перельоти в середині країни скасовуватися також не будуть, за повідомленням міністра.

“Навіть у тих країнах, які вводили деякі обмеження щодо функціонування різних галузей, транспорт залишається працювати. Це артерія передусім для економіки. Інакше важко ділову активність підтримувати. Я буду наполягати, щоб транспорт залишався робочим”, – заявив Владислав Криклій.

Проте під час локдауну, якщо він буде впроваджений, право користуватися транспортом матимуть, найімовірніше, лише працівники критичної інфраструктури.

Криклій заявив, що виходити треба «з раціонального підходу». Нагадав, як працював транспорт на початку пандемії. Міністр переконує, що навантаження на транспорт буду незначним, оскільки багатьом не треба буде їхати на роботу або в торговий центр за покупками, бо він зачинений. За словами міністра, люди будуть пересуватися переважно з бізнес-потреб.

Долучайтесь до нас в Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що в Міністерстві охорони здоров'я вирішили долю карантину "вихідного дня". На строгий карантин на вихідних було багато нарікань. Що вирішили в МОЗ, читайте в матеріалі.

Також портал MY.UA писав, що в Україні за минулу добу кількість хворих коронавірусом знову зросла.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны