Потап зібрався в російський шоубіз і розлютив українців: "Робитиму все, що захочу, долб*дятли"
Потап зібрався в російський шоубіз і розлютив українців: "Робитиму все, що захочу, долб*дятли"

Потап зібрався в російський шоубіз і розлютив українців: "Робитиму все, що захочу, долб*дятли"

Відомий український виконавець та продюсер Потап записав відеозвернення до українців, яке багато кого обурило

У своєму зверненні Потап відповів усім ненависникам і заявив, що у своїй країні робитиме все, що захоче, а українці його в цьому ще й підтримають. Потап вважає, що заслужив підтримку народу вже тому, що він є українцем, а його перемоги – це перемоги кожного з нас. У такій заяві проглядаються нотки слоганів «Слуг народу», де кожен із нас президент.

Спонукало Потапа записати звернення те, що його «підопічну» Надю Дорофеєву розгромно розкритикували за її новий кліп на пісню «Горит». У цій відеороботі співачка станцювала на алеї Героїв Небесної сотні. Багато українців у цьому угледіли цинічну «зраду».

Потап вибачився перед українцями за це. Він сказав, що і справді вони недогледіли, не подумали і допустили таку помилку. «Нікого не хотіли образити», - запевнив Потап.

Також продюсера дуже хвилює питання популярності української музики. Він говорить, що країну заполонив російський реп і попса, а щоб стати популярним в Україні, треба бути Єгором Крідом, Ольгою Бузовою чи Моргенштерном (це відомі російські виконавці, які разом із тим зараз на піку популярності і в Україні).

Ми є у Viber! Приєднуйтесь!

Потап заявив, що хотів би записати спільну музичну роботу з російською співачкою Ольгою Бузовою. Вона, як відомо, є прихильницею Путіна. Також вона часто буває з виступами в окупованому Криму. Потап переконаний, що створивши такий дует, він зможе підкорити верхівки всіх чартів.

«Коли я подивився український чарт в Apple Music, я був у шоці. Нас перемогла російська попса і реп, це варто визнати», - підкреслює виконавець.

Українці коментують у мережі відео Потапа. «Урив і закопав👍Красавчик) Нам справді потрібно брати приклад з успішних людей, Ви, Потапе, найкращий приклад👍», «у вас, як в київської групи взагалі не мали би виникати питання про колаб з росшоубізом на 7ий рік війни. Прикро», «Скільки зверхньості, агресії та неповаги до глядача ще ніколи не бачила! Дуже низько і бридко!!!
Манія вєлічія у вас, Потапе! Дивіться, обережно з такими публічними виступами, бо як дали відзнаку так і її можуть забрати!»
, - пишуть українці.

 Багато хто розкритикував Потапа, але знайшлися і прихильники його ідеї.

Також Потап заявив, що можна любити одночасно і Потапа, і Україну. Він переконує, що зможе навчити українців цьому. На жаль, українські співаки покидають країну, а ті, хто залишається, потрапляє під прес.

"А ті, хто лишається, потрапляють під прес таких долб*дятлів, як ти. І я як українець навчу вас любити мою країну... Давай я як профі шоубізу покажу тобі, як робити піар. Ви слабенькі, ви не лідери, ви не ікони, ви не можете повести Україну вперед", - звернувся до хейтерів Потап.

Долучайтесь до нас в Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Леся Нікітюк повеселила українців новим постом в мережі. Посмійтеся й ви - читайте матеріал на порталі!

Також портал MY.UA писав, що з життя пішла талановита зірка, співак "Голосу", якого любили мільйони.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом