Новорічне привітання Президента України: дітям про кредити та катастрофи
Новорічне привітання Президента України: дітям про кредити та катастрофи

Новорічне привітання Президента України: дітям про кредити та катастрофи

Шостий Президент України Володимир Зеленський привітав українців з 2021 роком та розповів підростаючому поколінню про поразки та перемоги України.

Чинний Президент України у своєму привітанні спілкувався з дітьми, з майбутнім нашої незалежної та сильної держави та зазначив, що Україна супер держава, яка пережила 2020 рік достойно, хоч і мала сльози від горя і болю, сльози від перемог та досягнень.

Форма привітання здивувала

Цього року привітання Президента України було у незвичній для українців формі – розмова з маленькими громадянами країни.

Президент України розпочав своє привітання приблизно з 23:45 – 23:50. Трансляція була на всіх українських телеканалах. Володимир Зеленський поділився не лише спогадами, але й майбутніми планами.

Президент України під час своєї промови зазначив, що 2020 рік був справжнім випробуванням для країни.

«Дорогі українці, це був важкий рік», - зазначив Зеленський.

Слідкуйте за свіжими новинами, де Вам зручно: наш Telegram  та  Viber!

Події 2020 року

Потім ці тяжкі слова були проілюстровані найбільш важливими подіями, що запам'яталися Україні за 2020 рік : повені на Західній Україні, повернення українців в Нові Санжари, трагедії, що забрали життя сотень українців – падіння літака з курсантами, трагедія з літаком МАУ, проводжання герої та зустрічі зі світовими лідерами.

Під час своєї промови Володимир Зеленський зазначив, що герої існують не тільки у фільмах, а герої серед простих українців, серед нас. Глава держави не забув наголосити і про випробування коронавірусною інфекцією. За словами президента, 2020 рік дозволив повірити всю країну повірити у справжню єдність України та існування супергероїв у представлені вчителів, медиків, пожежників, рятувальників та медиків.

Влада України довела всім, що достойні дороги можуть бути присутні в країні і для цього держава робить все, що від неї залежить.

Зеленський також підкреслив, що українській владі не має значення звідки повертати своїх людей та громадян країни. Також цей рік став самим тихим роком від початку військових дій на території України.

До президентського привітання приєдналися і маленькі громадяни країни та привітали Україну так як можуть мріяти діти.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що за словами лідера фракції Олександра Корнієнка, головним досягненням року є те, що партія «Слуга народу» не зрадила свого виборця.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та дізнавайтесь всі новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас у Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом