Промоутер Ломаченка націлився переманити Усика у компанії братів Кличків
Промоутер Ломаченка націлився переманити Усика у компанії братів Кличків

Промоутер Ломаченка націлився переманити Усика у компанії братів Кличків

Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум заявив, що хоче підписати контракт з українцем Олександром Усиком. 89-річний американець зараз веде справи співвітчизника та товариша Усика - Василя Ломаченка.

Сашко ж перебуває під опікою компанії братів Кличків - K2 Promotions, з якою працює від початку своєї професійно кар’єри. До завершення їхньої угоди Усику залишилося провести лише один бій.

Крім того, з Олександром співпрацює відома промоутерська компанія Matchroom Boxing на чолі з Едді Хірном. За словами Арума, з нею в українця також закінчується контракт і єдине, що їх ще пов’язує, це можливий бій Усика з чемпіоном світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа.

"В Усика закінчився контракт з Matchroom Boxing. Їхня співпраця можлива тільки в тому випадку, якщо буде організований його бій проти Джошуа. Якщо цього не станеться, то він є вільним агентом. Його менеджер - Егіс Клімас. Він представляє інтереси Василя Ломаченка та інших моїх клієнтів. Я б дуже хотів, щоб Усик став частиною моєї команди", - передає слова Арума BoxingNews24.

  • В останньому бою, у ніч проти 1 листопада, Усик переміг британця Дерека Чісору та зберіг статус обов'язкового претендента на пояс WBO.
  • Для Усика це був 18-й поєдинок у професіоналах. У його активі 18 перемог, дві з них він здобув у надважкому дивізіоні.
  • Тепер Олександр налаштований повернутися на ринг навесні 2021 року, щоб поборотися за чемпіонський титул з Ентоні Джошуа.
  • Цим планам може завадити потенційний бій Джошуа з Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона хевівейту. Українець неодноразово заявляв, що наступний поєдинок хоче провести саме за чемпіонський пояс.
Автор:
Максим Приходько
Источник материала
Поделиться сюжетом